Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Basics voor bedrijven

Met UNICEF Basics kunt u uw medewerkers en zakelijke relaties een hartverwarmend cadeau geven. Al vanaf 5 euro geeft u kinderen op de vlucht een cadeau dat echt iets betekent. Ontdek drie manieren waarop u kunt helpen met uw bedrijf.

UNICEF Basics: warme deken € 5,- /  medicijnen € 10,- /  schoon drinkwater €20,- / winterkledingpakket €50,- / verwarming €100,- / hygiënekits €200,-

UNICEF Basics: warme deken € 5,- /  medicijnen € 10,- /  schoon drinkwater €20,- / winterkledingpakket €50,- / verwarming €100,- / hygiënekits €200,-

Wat zijn UNICEF Basics?

UNICEF Basics zijn eerste levensbehoeften voor kinderen in nood zoals, schoon drinkwater, winterkledingpakketten, hygiëneartikelen en vaccinaties. Kinderen in de Syrische regio leven na zeven jaar oorlog in extreme armoede en missen de meest simpele basisvoorzieningen. Zij hebben UNICEF Basics nodig om de winter goed door te komen.

U kunt op 3 manieren meedoen met uw bedrijf:

1. Schenk UNICEF Basics
Kies voor een donatie aan UNICEF als relatiegeschenk. Geef via het online bestelformulier aan welke UNICEF Basics u met uw bedrijf cadeau wil doen. U ontvangt een op maat gemaakt bedank-certificaat met bedrijfslogo om aan uw relaties en/of medewerkers te geven.

2. Geef een Dag 
Medewerkers kunnen er ook voor kiezen om een verlofdag te doneren aan UNICEF. De bijdragen van de verlofdagen helpen deze winter Syrische kinderen aan warmte, kleding en andere basisbehoeften. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Edith de Nooijer edenooijer@unicef.nl
Meer informatie: UNICEF l geef-een-dag 

3. Collecte bij de receptie of in de kantine
We kunnen u voorzien van een klein collecte-bolletje en een poster om op uw kantoor te plaatsen. Via bedrijfsaanvragen@unicef.nl kunt u een collectepakket aanvragen. De campagne UNICEF Basics loopt tot eind januari 2019. U maakt dan het gedoneerde bedrag rechtstreeks over naar:

UNICEF
NL09INGB0000002768
Ovv Unicef Basics leadcode 700429

UNICEF Basics zijn cadeaus die écht iets betekenen voor kinderen in nood. U kunt UNICEF Basics – symbolisch – cadeau geven. Met symbolisch bedoelen we dat het product niet fysiek toegestuurd wordt en ook wordt het product niet bij een kind afgeleverd. De opbrengst van UNICEF Basics wordt volledig besteed aan díe producten waaraan op dat moment het meeste behoefte is, en daar waar ze het hardst nodig zijn. Zo spelen we optimaal in op actuele omstandigheden.

Gerelateerd aan dit onderwerp