UNICEF Basics voor bedrijven

Met UNICEF Basics kunt u uw medewerkers en zakelijke relaties een hartverwarmend cadeau geven. Al vanaf 5 euro geeft u kinderen op de vlucht een cadeau dat echt iets betekent. Ontdek manieren waarop u kunt helpen met uw bedrijf.

UNICEF Basics: warme deken € 5,- /  medicijnen € 10,- /  schoon drinkwater €20,- / kledingpakket €50,- / verwarming €100,- / hygiënekits €200,-

UNICEF Basics: warme deken € 5,- /  medicijnen € 10,- /  schoon drinkwater €20,- / kledingpakket €50,- / verwarming €100,- / hygiënekits €200,-

Wat zijn UNICEF Basics?

Wat is het mooiste cadeau dat u ooit hebt gegeven? De kinderen van Syrië zijn na acht jaar oorlog bijna alles kwijt. Ze hebben dringend kleding, dekens, water en andere basisvoorzieningen nodig.
Wij staan voor kinderrechten en introduceren UNICEF Basics. Al vanaf 5 euro geeft u de kinderen van Syrië een cadeau dat echt iets betekent. Liever zelf een bedrag bepalen? Dat kan ook!

U kunt op 2 manieren meedoen met uw bedrijf:

1. Schenk UNICEF Basics
Kies voor een donatie aan UNICEF als relatiegeschenk. Geef via het online bestelformulier aan welke UNICEF Basics u met uw bedrijf cadeau wil doen. U ontvangt een op maat gemaakt bedank-certificaat met bedrijfslogo om aan uw relaties en/of medewerkers te geven.

2. Geef een Dag 
Medewerkers kunnen er ook voor kiezen om een verlofdag te doneren aan UNICEF. De bijdragen van de verlofdagen helpt Syrische kinderen aan kleding en andere basisbehoeften. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Tim Koops (tkoops@unicef.nl).

UNICEF Basics zijn cadeaus die écht iets betekenen voor kinderen in nood. U kunt UNICEF Basics – symbolisch – cadeau geven. Met symbolisch bedoelen we dat het product niet fysiek toegestuurd wordt en ook wordt het product niet bij een kind afgeleverd. De opbrengst van UNICEF Basics wordt volledig besteed aan díe producten waaraan op dat moment het meeste behoefte is, en daar waar ze het hardst nodig zijn. Zo spelen we optimaal in op actuele omstandigheden.

Meer weten? Neem contact op met:

Gs portret 021

Tim Koops

New Business & Propositions Officer

tkoops@unicef.nl

+31 (0)6 1412 9815