Kom in Actie

Is er iets waar jij heel goed in bent, denk aan dansen, bakken, sprinten of gamen? Zet jouw skills in en start een actie voor UNICEF. 

Je kunt bijvoorbeeld taarten bakken en verkopen of een dansmarathon houden. Van het geld dat jij samen met je vrienden of klasgenoten inzamelt helpt UNICEF kinderen die het moeilijk hebben.

Bedenk een actie met de hele klas!

Bedenk een actie met de hele klas! Doe bijvoorbeeld mee aan de UNICEF Loop

Maak van jouw actie een succes!

Om van jouw actie een nog groter succes te maken heeft UNICEF een aantal gratis goodies die je kunt bestellen. Gebruik de vlaggetjes bijvoorbeeld om het klaslokaal te versieren of en de geluksbandjes om uit te delen aan iedereen die geld doneert aan jouw actie. En met het kinderrechtenboekje en de posters kun jij antwoord geven op alle vragen over kinderrechten. Bestel de producten hieronder en vergeet geen toestemming te vragen aan een van je ouders of verzorgers zij krijgen een e-mail. Zodra wij goedkeuring hebben, komen de materialen naar je toe. Super bedankt, en veel succes met je actie! Vragen? Mail naar school@unicef.nl of app naar 06 331 01 349. 

Wil je het geld overmaken?

Heb je al geld ingezameld, vraag dan aan je vader of moeder of zij het geld willen overmaken op IBAN-nummer NL86 INGB 0000 0001 21. Zet je naam en code 306304 erbij. 

Hoe ging je actie? Laat het ons weten. 

We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd hoe jouw actie is gegaan. Vergeet je ons geen berichtje te sturen? Dit kan door een e-mail te sturen naar: school@unicef.nl of via Whatsapp naar 06 33101349. Je mag ons ook altijd een DM sturen via Instagram @unicefnederland.