collage nalaten collage nalaten

Maak een blijvend verschil in de toekomst van een kind

Steeds meer mensen nemen UNICEF op in hun testament. Wilt u ook iets meegeven aan kinderen wereldwijd die dat zo hard nodig hebben? UNICEF is er voor ieder kind. Voor nu én morgen. Ontdek hoe u een blijvend verschil kunt maken.

Hoe kunt u nalaten?

Bekijk het handige stappenplan over het maken van een testament en het opnemen van UNICEF.

Lees meer

Gepassioneerd, oprecht en bevlogen. Cabaretier en schrijver Paul van Vliet heeft zich jarenlang met heel zijn hart en al zijn talenten ingezet voor kwetsbare kinderen over de hele wereld. Op 25 april 2023 overleed onze fantastische UNICEF-ambassadeur op 87-jarige leeftijd.

Maar samen zetten we zijn droom voort! Paul droomde van onderwijs voor ieder kind. Sterker nog, hij geloofde dat het kan.

unicef medewerker lacht in de schoolbanken met

Onderwijs gaat Miep aan het hart

Met uw nalatenschap kan UNICEF veel kinderen een betere toekomst bieden. Zo zorgt Miep met haar nalatenschap er mede voor dat kinderen in Ivoorkust naar school kunnen én een schonere omgeving krijgen. De scholen worden namelijk gebouwd van gerecycled plastic zwerfvuil: een bewezen veilige en bijzondere techniek die kinderen een toekomst geeft.

Miep wilde graag dat naar nalatenschap naar het thema onderwijs ging. Wilt u ook uw nalatenschap een specifieke bestemming geven? Neem contact op met onze relatiemanager Annemarie Blok via telefoonnummer +31 (0)88 444 96 50 of via nalaten@unicef.nl.

Ontvang vrijblijvend de UNICEF-Nalaten brochure

In de nieuwe UNICEF-brochure over nalaten vindt u inspirerende verhalen, een handig stappenplan om een testament op te stellen en ontdekt u hoe uw hulp bij de kinderen terechtkomt.

Ontdek hoe
logo's cbf, anbi, privacy waarborg, postcodeloterij,