jongerenpanel groepsfoto jongerenpanel groepsfoto

UNICEF jongerenpanel

Wij zijn het UNICEF jongerenpanel. Wij laten ons horen over dingen die wij belangrijk vinden. En zorgen er samen met UNICEF voor dat er naar de stem van jongeren wordt geluisterd.  

Dit zijn wij!

Wij zijn Daan, Daksh, Eliona, Frédérique, Hashim, Ilias, Janou, Lou-Anne, Madina, Raouan, Shama, Nayobé, Pleun, Roos en Yoel. 

Het UNICEF jongerenpanel bestaat dus uit vijftien jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Wij praten mee, denken mee én beslissen mee met en over het werk van UNICEF.

Wat doen we eigenlijk?

Eens per maand komen we samen op het kantoor van UNICEF in Den Haag. We maken kennis met Suzanne Laszlo, directeur van UNICEF, en we vergaderen met UNICEF-collega's. Ook organiseren we zelf een project voor jongeren in Nederland en zijn we aanwezig bij evenementen. Super leuk dus!

Waarom bij UNICEF?

UNICEF gelooft dat iedere jongere de toekomst kan bepalen. Jij dus ook. En dat iedere jongere de kans verdient om het beste van zijn leven te maken. Daar hebben alle kinderen en jongeren recht op! UNICEF is er om die rechten te beschermen. Het jongerenpanel is er zodat jongeren samen de wereld beter kunnen maken. 

“Ik wil graag betrokken zijn bij belangrijke onderwerpen, het gaat namelijk ook over mijn toekomst.”

Yoel

Shout out!

Wil jij je laten horen? Reageer op onze stories, stuur ons een DM of tag ons op Instagram. Vragen? Whatsapp naar 06 331 01 349 (alleen voor jongeren).