Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Flex-donateur worden?

Soms komt doneren financieel even niet goed uit. Daarom kun je nu ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of je geeft of niet.

Ons leven is flexibel en dat vinden we prettig. We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je nu bij UNICEF ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of een gift je deze maand uitkomt of niet. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maandje over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één sms'je.  

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiele telefoon en je bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin staat wanneer je donatie wordt afgeschreven. Als je niets doet, gebeurt dat afschrijven automatisch. Sla je liever een maandje over? Stuur dan binnen 48 uur een sms met de tekst 'overslaan' naar 3669.

Je kunt je lidmaatschap natuurlijk op elk moment weer beëindigen. Doe je dat, dan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Verwacht je dat je niet of zelden van de mogelijkheid gebruikmaakt om een maandje over te slaan? Kies dan voor het 'gewone' lidmaatschap van UNICEF. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen met de sms'jes die we niet hoeven te versturen.

Wat je ook besluit: welkom bij UNICEF!

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Fariba hoort bij de miljoenen kinderen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Zij kan je hulp en bescherming heel goed gebruiken.

Waaraan besteden we je gift?

Voor talloze kinderen in Syrië, Jordanië en Libanon is het leven verschrikkelijk moeilijk. Ze hebben geen behoorlijk onderdak of warme kleding, krijgen geen medische zorg of schoon water, gaan vaak niet naar school en hebben vreselijke dingen meegemaakt. Dat geldt ook voor kinderen die zijn doorgereisd naar landen als Griekenland. Ze hebben recht op bescherming, maar leiden een onveilig bestaan.

Fariba heeft bescherming nodig

Koerdische Fariba (4) woont in een kamp voor asielzoekers in Athene, waar amper voorzieningen zijn. Elke dag vraagt haar moeder zich af of ze Fariba en haar achtjarige broertje te eten kan geven en warm kan aankleden. Fariba staat symbool voor alle gevluchte kinderen die je hulp en bescherming heel goed kunnen gebruiken. Bedankt voor je gift!

Wil je flex-donateur worden?

Dat kan online of bel dan met ons team Klantenservice (088 444 96 66). Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden