Flex-donateur worden?

Soms komt doneren financieel even niet goed uit. Daarom kun je nu ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of je geeft of niet.

Ons leven is flexibel en dat vinden we prettig. We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je nu bij UNICEF ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of een gift je deze maand uitkomt of niet. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maandje over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één sms'je.  

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiele telefoon en je bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin staat wanneer je donatie wordt afgeschreven. Als je niets doet, gebeurt dat afschrijven automatisch. Sla je liever een maandje over? Stuur dan binnen 48 uur een sms met de tekst 'overslaan' naar 3669.

Je kunt je lidmaatschap natuurlijk op elk moment weer beëindigen. Doe je dat, dan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Verwacht je dat je niet of zelden van de mogelijkheid gebruikmaakt om een maandje over te slaan? Kies dan voor het 'gewone' lidmaatschap van UNICEF. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen met de sms'jes die we niet hoeven te versturen.

Wat je ook besluit: welkom bij UNICEF!

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan.”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Met je gift kunnen we kinderen in Syrië (onder meer) rugzakken en schoolspullen geven.

Waaraan besteden wij je gift?

Kinderen in Syrië moeten naar school kunnen, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn. School zorgt nameljk voor houvast, voor het gevoel dat er een 'later' kan zijn zonder oorlog en geweld.

Het klaslokaal is een veilige plek, waar kinderen mogen spelen en lachen en hun zorgen voor even kunnen vergeten. Vandaar dat wij samen met jou zoveel mogelijk Syrische kinderen naar school willen laten gaan. We delen rugzakken en schoolspullen uit, herstellen scholen, zetten tijdelijke klaslokalen neer en zorgen voor psychosociale hulp en speciale lesprogramma's waarmee kinderen hun verloren schooljaren versneld kunnen inhalen. Met je flexdonatie draag jij hieraan bij. Bedankt voor je steun!

Wil je flex-donateur worden?

Bel dan met ons team Klantenservice (088 444 96 66). Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Of stuur een mailtje naar info@unicef.nl.