Flex-donateur worden?

Soms komt doneren financieel even niet goed uit. Daarom kun je nu ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of je geeft of niet.

Ons leven is flexibel en dat vinden we prettig. We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je nu bij UNICEF ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of een gift je deze maand uitkomt of niet. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maandje over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één sms'je.  

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiele telefoon en je bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin staat wanneer je donatie wordt afgeschreven. Als je niets doet, gebeurt dat afschrijven automatisch. Sla je liever een maandje over? Stuur dan binnen 48 uur een sms met de tekst 'overslaan' naar 3669.

Je kunt je lidmaatschap natuurlijk op elk moment weer beëindigen. Doe je dat, dan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Verwacht je dat je niet of zelden van de mogelijkheid gebruikmaakt om een maandje over te slaan? Kies dan voor het 'gewone' lidmaatschap van UNICEF. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen met de sms'jes die we niet hoeven te versturen.

Wat je ook besluit: welkom bij UNICEF!

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Met je gift kunnen we kinderen in Gambia volledig beschermen tegen ziektes als malaria, polio en tbc.

Waaraan besteden wij je gift?

Gambia, een klein land in West-Afrika, is populair bij zonliefhebbers. Toeristen zijn dankzij hun inentingen en malariatabletten goed beschermd, maar dat geldt niet voor de kinderen die er wonen. Door armoede zijn ze ondervoed en kwetsbaar voor ziektes en dat heeft vreselijke gevolgen: in Gambia overlijden ieder jaar 73 op de duizend kinderen voor hun vijfde verjaardag.

We werken in het hele land om kinderen te laten overleven. Naast bijvoorbeeld goede voeding en malarianetten krijgen ze vaccinaties en voedingssupplementen. Daardoor zijn veel kinderen al beschermd tegen ziektes, maar we willen ieder kind in de verste uithoek van Gambia bereiken. Met je flexdonatie draag jij hieraan bij. Bedankt voor je steun!

Wil je flex-donateur worden?

Bel dan met ons team Klantenservice (088 444 96 66). Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Of stuur een mailtje naar info@unicef.nl.