Kenia road kopie

Extra informatie deelnemers

Wat goed dat je geïnteresseerd bent in deze tweede editie van de Rift Valley Marathon in Kenia. Lees hier alle informatie die je moet weten voordat jij je inschrijft, zoals de algemene voorwaarden. En in onze Q&A worden veel vragen beantwoord. Eenmaal ingeschreven kan de informatie over het werven van sponsors en onze toolkit je opweg helpen. Handig!  

Finish van Alewijn Rift Valley Marathon 2018

Deelnemer Alewijn komt samen met z'n haas en Mary, een meisje uit het dorp dat kilometers met hem meeliep, over de finish. 

Algemene voorwaarden

Wil je weten wat precies de spelregels zijn voordat jij je inschrijft voor de Rift VAlley Marathon Experience? Dan is het goed om onze algemene voorwaarden te lezen. 

Q&A

Heb je vragen die nog niet beantwoord zijn? Kijk in de veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Of mail naar marathonkenia@unicef.nl 

Paspoort, visum, vaccinaties en meer

Lees deze informatie goed en zorg dat je tijdig je reiszaken op orde hebt.

Toolkit en video's

Leuk en informatief voor je sponsors en jezelf: onze toolkit met daarin een brochure, flyer, posters en het 'In actie voor UNICEF' logo.

Op onze pagina met video's zie je hoe Lornah Kiplagat een rondleiding door het High Altitude Training Centre geeft en leggen we uit wat het programma Football for Water inhoudt.