Kom samen in actie voor duurzame verandering

In de huidige klimaatcrisis is waterzekerheid een van de meest dringende uitdagingen. Overstromingen, droogte, mislukte oogsten. Veel klimaateffecten zijn water gerelateerd. Ook voor bedrijven staat er veel op het spel.

Enerzijds is de industrie – van voedselproductie tot mijnbouw, van kledingproductie tot hightech – gezamenlijk de grootste gebruiker van zoetwatervoorraden wereldwijd. Daarnaast worden de gemeenschappen waarin bedrijven werken en hun medewerkers wonen, bedreigd door overstromingen en droogte. Business as usual kan het bestaansrecht van bedrijven en de samenleving als geheel in gevaar brengen.

Wil je meer informatie over hoe jouw bedrijf duurzame verandering en business goals kan realiseren? Hoe kun je als bedrijf bijdragen aan waterprogramma’s van UNICEF met je expertise, kennis en netwerk? En wat betekent een partnership verder voor jouw bedrijf?

Ontvang meer informatie over hoe jouw bedrijf duurzame verandering én business goals kan realiseren. Hoe jouw organisatie kan bijdragen aan de waterprogramma's van UNICEF met expertise, kennis en netwerk. En wat een partnerschap met UNICEF voor jouw bedrijfsdoelstellingen kan betekenen.