Grote bedrijven: grote impact

UNICEF gelooft in de kracht van samenwerkingen.  

Samenwerken zorgt voor enthousiasme, trots, innovatie en impact op ondenkbare schaal. Door onze krachten te bundelen, bereiken we de nodige duurzame verandering op het gebied van Sustainable Development Goals in 2030 en staan we sterker in ons werk voor een betere wereld voor kinderen.  

Wilt u met uw (nationaal en/of internationaal opererend) bedrijf ook een positieve impact maken voor kinderen wereldwijd? Dan is UNICEF uw SDG-partner

Samenwerkingen op maat

Samenwerken kan op verschillende manieren. Van een jaarlijkse donatie, tot het verminderen van negatieve impact op kinderen in uw bedrijfsvoering. Van gezamenlijke innovatietrajecten, marketingcampagnes, tot personeelsacties en structurele giften voor een van onze thema’s of projecten. Alles draagt bij, alles is even welkom. Want samen staan we sterker in ons werk voor een betere wereld voor kinderen. 

Waarom samenwerken met UNICEF? UNICEF heeft de infrastructuur, opent deuren en kan technologie, expertise of financiële bijdragen van partners op vol vermogen inzetten. Met ambitieuze en innovatieve ontwikkelingsprojecten die levens blijvend veranderen.   

Welke manier van samenwerken past bij u? 

Contact

Marjanne accountmanager

Marjanne van der Helm

Partnership Manager New Business

mvanderhelm@unicef.nl

+31 658909817

Portret janmeddens

Jan Meddens

New Business Developer

jmeddens@unicef.nl

+31 610637686