UNICEF Business Buddies Café

Op donderdag 29 juni 2023 vindt het tweede UNICEF Business Buddies Café plaats in Utrecht. Hét moment om in contact te komen met andere Business Buddies en UNICEF. Kom je ook?

Er leven bij onze Business Buddies veel verschillende redenen en verhalen om bij te dragen aan een betere wereld voor kinderen: Ondernemerschap en innovatie stimuleren, groots impact maken, duurzaam verschil realiseren, goed doen... Wat ons met elkaar verbindt is UNICEF. Hoog tijd om elkaar te ontmoeten!

Op donderdag 29 juni 2023 heten wij alle UNICEF Business Buddies van harte welkom bij het UNICEF Business Buddies Café in Stadsschouwburg Utrecht. Meld je aan via onderstaand formulier.

Impressie vorige editie UNICEF Business Buddies Café

Datum: donderdag 29 juni 2023
Tijd: 16.00-19.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur
Locatie: Stadsschouwburg Utrecht
Deelname is gratis

Aanmelden voor het Business Buddies Café

Bring-a-Friend 

Het werk van UNICEF biedt op veel plekken hoop en verandering. Wij werken aan een duurzame toekomst voor kinderen. De samenwerking met het bedrijfsleven is hierin onmisbaar. Laat collega-ondernemers in jouw netwerk kennis maken met UNICEF en jouw Business Buddieschap! Kom samen met een van je relaties die je graag bij UNICEF introduceert. Hoe meer zielen, hoe meer impact. Wel graag even aanmelden via bovenstaande formulier.