UNICEF Business Buddies

Kinderen zijn onze toekomst. In je privéleven kan je een groot verschil maken in hun levens, maar als ondernemer kan je nog veel meer impact maken!

Meld je aan als UNICEF Business Buddie

Vul het formulier in!

Aanmelden

Als bedrijf ben je onlosmakelijk verbonden met kinderen. Je huidige werknemers zijn vaak ouder of verzorger en kinderen kunnen (indirect) betrokken zijn in jouw productieketen. Of de invloed nu positief of negatief is, de verwevenheid met kinderen is groter dan je soms denkt.

Geloof jij er ook in dat een kind kind moeten kunnen zijn en wil je met jouw bedrijf een wereld van verschil maken in hun leven? Dan kan dit als UNICEF Business Buddie! Met een jaarlijkse bijdrage verbeter je de levens van kinderen op een concrete en resultaatgerichte manier. Zo draag je bij aan een educatief programma Can’t Wait to Learn of Plastic Bricks en krijg je door onze workshop(s) helder waar je als organisatie meer kunt doen om een positieve impact op kinderen te hebben.

Ontdek de invloed die jouw bedrijf heeft op kinderen via onze gratis UNICEF Impactscan.

David Jacobs, Art Of Automation

“Als Buddie krijg je inzicht in de resultaten van je steun en je leert andere gelijkgestemde ondernemers kennen!”

David Jacobs, Art Of Automation
Voordelen business buddies

Meld je aan als UNICEF Business Buddie

Vul het formulier in!

Aanmelden

Contact

Twijfel je nog of UNICEF Business Buddies iets voor jouw bedrijf is? Bekijk de veelgestelde vragen, wie weet helpt dit je verder. Zit hier het antwoord op jouw vragen niet tussen? Neem dan contact op met Joliene Heimgartner.

Joliene heimgartner mkb

Joliene Heimgartner

Partnerships

businessbuddies@unicef.nl

+31 (0)6 2121 4267

Schrijf je in voor de MKB-nieuwsbrief

Vol verhalen van ondernemers, foto- en videoreportages van ons werk en tips over hoe bedrijven (meer) impact kunnen maken op het leven van kinderen.

Schrijf in