Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Speak up

Wij zijn benieuwd naar wie de jongeren van Nederland zijn, daarom vragen wij jou om je te laten horen over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Waar word je blij van? Wat moet anders? Ook jouw mening doet ertoe, dus Speak up!

    In artikel 12 staat dat iedereen onder de achttien het recht heeft op een eigen mening, om die te uiten én het recht om gehoord te worden. Klinkt misschien heel vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Veel jongeren voelen zich niet gehoord en niet serieus genomen. En al helemaal niet door de politiek. Met Speak up brengen wij daar verandering in!

    Op 19 november brengen wij de ideeën van jongeren naar de politiek. En dat doen we niet alleen, want Speak up is een campagne voor en door jongeren. Iedereen met een goed idee, krijgt hier een podium om andere jongeren te inspireren, motiveren en samen mooie dingen te creëren. Meer informatie volgt snel!

    Gerelateerd aan dit onderwerp