UNICEF Rift Valley Marathon Experience 2018

In mei is het zover: dan organiseren we de eerste editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience! De deelnemers wacht een unieke ervaring: ze lopen straks een speciaal voor hen uitgezette marathon in Rift Valley. En met het sponsorgeld dat ze ophalen, helpen ze basisscholen in Kenia aan schoon water en wc's.

Lornah Kiplagat bereidt de deelnemers voor op de UNICEF Rift Valley Marathon Experience.

Helaas kun je je niet meer voor de UNICEF Rift Valley Marathon Experience aanmelden. Als de inschrijving voor de volgende editie start, zullen we dat bekendmaken op deze pagina en op social media.

Wil je een seintje?

Wil je het meteen weten als je je kunt inschrijven voor de volgende marathon? Stuur dan een mailtje naar marathonkenia@unicef.nl. In de tussentijd kun je hieronder de informatie voor de deelnemers bekijken, zodat je kunt bepalen of deze marathon iets voor je is. Je kunt ook de huidige deelnemers volgen en steunen op helpmee.unicef.nl/riftvalley.

Voormalig olympiër Marko Koers is een van de deelnemers aan de UNICEF Rift Valley Marathon Experience 2018.

Informatie voor de deelnemers

Algemene voorwaarden

Wat zijn de spelregels? Je leest ze in de algemene voorwaarden.

Toolkit en video's

  • Leuk en informatief voor je sponsors en jezelf: onze toolkit met daarin een brochure, flyer, posters en het 'In actie voor UNICEF' logo.
  • Op onze pagina met video's zie je hoe Lornah Kiplagat een rondleiding door het High Altitude Training Centre geeft en leggen we uit wat het programma Football for Water inhoudt.

Agenda 2018

  • Loopclinic: 21 april
  • Vertrek Kenia: 12 mei
  • Marathon: 18 mei
  • Retour Nederland: 20 mei
  • Deelnemersbijeenkomst: 14 juni

Paspoort, visum, vaccinaties en meer

Lees deze informatie goed en zorg dat je tijdig je reiszaken op orde hebt.

Heb je vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat. Je kunt ook mailen of bellen met Maurice Dijkshoorn, marathonkenia@unicef.nl
06 811 67 686