Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Rift Valley Marathon Experience 2019

Na een succesvolle eerste editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience in Kenia is editie twee in de maak: van     8 t/m 15 juni 2019. Ga jij met ons mee?

In mei genoten 30 deelnemers van deze unieke ervaring in de Rift Valley: een speciaal voor hen uitgezette marathon in de bakermat van het hardlopen. Loodzwaar was het. Op hoogte, ijle lucht, warm, veel klimmen, klei, modder en eindeloos onverharde paden. Niks was hen te veel voor de schoolkinderen in Kenia. Vooraf haalden ze ieder 5000 euro of meer op aan sponsorgeld. Goed voor ruim 155.000 euro in totaal! Zo kan UNICEF samen met Football 4 Water minimaal 10 basisscholen aan schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen helpen.

18 mei: klaar voor de start van de 1e editie van de Rift Valley Marathon! 

Binnenkort start de aanmelding voor de 2e editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience. Zodra de inschrijving opengaat, maken we dat hier en op social media bekend.

Wil je een seintje?

Wil je het meteen weten als de inschrijving voor de tweede editie is geopend? Stuur dan een mailtje naar marathonkenia@unicef.nl. In de tussentijd kun je hieronder de informatie voor de deelnemers bekijken, zodat je kunt bepalen of deze marathon iets voor je is. Bekijk ook wat de deelnemers van editie 2018 hebben gedaan qua sponsoring op helpmee.unicef.nl/riftvalley. En volg je ons al op Facebook?

Alexander van Schie zoekt de meest ideale route tijdens deze loodzware 1e editie.

Informatie voor de deelnemers

Algemene voorwaarden

Wat zijn de spelregels? Je leest ze in de algemene voorwaarden.

Toolkit en video's

  • Leuk en informatief voor je sponsors en jezelf: onze toolkit met daarin een brochure, flyer, posters en het 'In actie voor UNICEF' logo.
  • Op onze pagina met video's zie je hoe Lornah Kiplagat een rondleiding door het High Altitude Training Centre geeft en leggen we uit wat het programma Football for Water inhoudt.

Agenda 2019

  • Informatieavond Den Haag: 3 juli 2018
  • Marathon: 14 juni 2019

Paspoort, visum, vaccinaties en meer

Lees deze informatie goed en zorg dat je tijdig je reiszaken op orde hebt.

Heb je vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat. Of mail je vraag naar marathonkenia@unicef.nl