Gs paulvvawards 105

UNICEF Paul van Vliet Award Publieksstem

Op 5 november is de finale van de UNICEF Paul van Vliet Award in de Efteling. Hier strijden vijf jongeren organisaties voor de Award en de winnaar ontvangt 10.000 euro en een kunstwerk. Drie organisaties zijn verzekerd van een plek in de grote finale, maar er zijn ook twee wildcards beschikbaar! Stem op de organisatie die een wildcard verdient!

Twee wildcards

Zeven organisaties gaan met elkaar de strijd aan om de twee felbegeerde wildcards te winnen. Bekijk de video's op deze pagina, waarin de organisaties vertellen waarom zij de Award moeten winnen en vertel ons wie er door mag naar de finale op 5 november in de Efteling.

Hoe je dit kunt doen? Heel simpel! Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met daarin de naam van de organisatie en een korte motivatie. UNICEF telt de stemmen en op 14 oktober maken wij bekend wie de twee wildcards winnen en doorgaan naar de grote finale.

Komt Grote Broers/Zussen in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van deze organisatie en een korte motivatie.

Komt Stichting Follow Your Sun in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van de organisatie en een korte motivatie.

Komt Beroepsorganisatie Kindbehartiger in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van deze organisatie en een korte motivatie.

Komt Stichting Tejo in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van deze organisatie en een korte motivatie.

Komt Stichting de Vrolijkheid in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van deze organisatie en een korte motivatie.

Komt You!ng in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van deze organisatie en een korte motivatie.

Komt WALHALLAb in aanmerking voor een wildcard? Stuur voor 13 oktober een mail naar paulvanvlietaward@unicef.nl met de naam van deze organisatie en een korte motivatie.