Let op: oplichters gebruiken onze naam voor misleidende advertenties

22 augustus 2023

De afgelopen tijd zijn er verschillende meldingen bij ons binnengekomen van oplichting via WhatsApp waarbij de naam van UNICEF wordt gebruikt. Daarom willen we hierbij benadrukken dat UNICEF geen wedstrijden met prijzengeld organiseert.

UNICEF waarschuwt voor oplichters

Het lijkt om WhatsApp berichten te gaan van 'Fortunebonus.top' en 'luckyslah.buzz' waarin wordt geadverteerd met overheidssubsidies en de kans om geld te winnen van UNICEF.  Maar, wees ook alert op andere afzenders en andere vormen van prijzengeld. Belangrijk is om vooral niet op verdacht uitziende links te klikken en persoonlijke informatie te geven.

Heb je een vraag over een advertentie, bel dan met het nummer 088 - 444 96 66 of neem contact met ons op door een bericht te sturen via één van onze social mediakanalen.