Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Onderzoek Wereldvriendenboekje

Leuk dat je meer wilt weten over het wereldvriendenboekje van UNICEF! Het boekje dat je in handen hebt, is een testversie waarmee we een kleinschalig onderzoek doen.  

UNICEF doet regelmatig onderzoek om te zien of ideeën interessant zijn om daadwerkelijk uit te voeren.   

Zo zijn we op dit moment een nieuw idee aan het testen waarbij we kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar op een leuke, positieve en kindvriendelijke manier over de verschillen, maar vooral ook over de overeenkomsten tussen kinderen wereldwijd leren. 

Tijdens deze fase willen we graag onderzoeken of de middelen die wij hebben bedacht aansluiten bij de belevingswereld van kinderen in deze leeftijd. Het Wereldvriendenboekje is hier een onderdeel van. 

Wil je meer over dit onderzoek weten of mee willen doen met het volledige onderzoek? Stuur dan een mailtje naar het Innovatieteam van UNICEF: innovatie@unicef.nl