Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

Op de fiets met UNICEF

Op de fiets met UNICEF

Wielrenners opgelet! Wil je kinderen helpen terwijl je spint, traint of racet? Steek jezelf dan in een nieuwe set wielerkleding van UNICEF.

Het wielerseizoen staat weer voor de deur. We gaan eropuit, lekker naar buiten, alleen of met een groep gelijkgestemden. Ben je wel toe aan een nieuwe set fietskleding en wil je tegelijk iets goeds doen voor kwetsbare kinderen wereldwijd? Dat kan met de wielerkleding van UNICEF. 

De collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige shirts en broeken (bibshorts), in zowel een heren- als damesvariant. Natuurlijk met UNICEF-blauwe accenten, zodat je een rijdende ambassadeur bent voor kinderen. Ook dát is Team UNICEF!

Wielershirt korte mouw

Prijs: 52,50 euro

Maat heren: M (3) – L (4) – XL (5)
Maat dames: S (2) – M (3) – L (4)

Check de tabellen voor de juiste maat:
heren en dames

Bestellen

Wielerbroek

Prijs: 77,50 euro

Maat heren: M (3) – L (4) – XL (5)
Maat dames: S (2) – M (3) – L (4)

Check de tabellen voor de juiste maat:

heren en dames

Bestellen

“Het maakt niet uit hoe goed, sterk of snel je bent. Iedereen die sport voor UNICEF, hoort bij Team UNICEF!”

Meteen bestellen: UNICEF wielerkleding

Ook leuk om cadeau te doen!

Bestel hier