Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Nederland publiceert jaarverslag 2019

24 april 2020

Vandaag publiceert UNICEF Nederland zijn jaarverslag over 2019. Daarin overheerst een optimistische (pre-corona) toon: ook al kent de fondsenwervende markt steeds meer uitdagingen, het is vorig jaar toch gelukt om weer tientallen miljoenen euro's over te maken naar kinderrechtenprogramma's in de hele wereld.

Een pakje met hulp voor een kind op de vlucht

Als je geïnteresseerd bent in alle details (inclusief de jaarrekening) kun je ons jaarverslag raadplegen.

Wil je liever snel worden bijgepraat? Lees dan ons jaaroverzicht, een magazine met achtergrondverhalen, resultaten en een kort en bondig overzicht met inkomsten en uitgaven.

Gerelateerd aan dit onderwerp