UNICEF trotse partner van NN North Sea Jazz Festival

30 mei 2022

Muziek is een belangrijk element in de projecten van UNICEF: het helpt kinderen op school, in de ontwikkeling of bij traumaverwerking. We zijn dan ook trots dat wij het goede doel zijn waar het NN North Sea Jazz Festival zich komende editie voor inzet!

Hulp aan kinderen is nog nooit zo hard nodig geweest als nu. Samen met het NN North Sea Jazz Festival kunnen we meer kinderen laten spelen.

Op het festival

UNICEF kom je op verschillende plekken tegen op het festival. In het nieuwe Central Park van de festivallocatie staat een wereldmuziektafel en kunnen bezoekers per land luisteren naar muziek en verhalen over kinderen. Op de schermen bij de grote podia wordt getoond hoe UNICEF wereldwijd kinderen helpt met onder andere muziek en het UNICEF Experience Team is tijdens het festival aanwezig om bezoekers te vertellen over het werk van UNICEF en om vragen te beantwoorden.

Benieuwd? We hebben nog meer informatie over onze samenwerking met North Sea Jazz.