Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Kan ook op afstand: spreekbeurt oefenen met opa en oma

17 maart 2020

Opa's en oma's die niet op hun kleinkinderen kunnen passen, kunnen toch meehelpen met de tijdelijke thuisschool. Een spreekbeurt oefenen gaat prima via Whatsapp, FaceTime of Skype.

Abel heeft cijfers op zijn schrijfbord geschreven, Ethiopië

Een spreekbeurt 'op afstand' heeft veel voordelen: opa en oma hebben gezelschap, jij hebt tijd voor jezelf en je kind kan zijn of haar spreekbeurt fijnslijpen. Bovendien is het leuk om een spreekbeurt te oefenen voor iemand die nog niet alle details weet. Stuur alvast wat vragen door naar je (schoon)ouders, zodat ze kritisch kunnen luisteren.

Gerelateerd aan dit onderwerp