Uitbreiding Jongerenpanel: niet 10 maar liefst 15 leden

17 juli 2019

Met het UNICEF Jongerenpanel maken jongeren impact op leeftijdsgenoten. In sneltreinvaart heeft deze groep kennisgemaakt met de zittende panelleden die, in ieder geval een jaar lang, mogen meebeslissen over het werk van UNICEF. Inmiddels is deze groep ondergedompeld met informatie, hebben training gehad op gebied van het gebruik van social en hoe je de media te woord kunt staan.

Jongerenpanel

Het nieuwe UNICEF Jongerenpanel gaat enthousiast van start!

Het nieuwe UNICEF Jongerenpanel gaat enthousiast van start!

Zij stellen zichzelf graag even voor!

Meepraten en beslissen.

Zij mogen meepraten en beslissen over ons werk, terwijl de leden tegelijkertijd een hoop leren over UNICEF en kinderrechten. Nieuw dit jaar is de uitdaging dat zij een ‘eigen’ project krijgen waar zij hun tanden in kunnen zetten!

“Het UNICEF Jongerenpanel is een gemotiveerde groep die aan de slag gaat met een eigen project. Daarbij krijgen ze ondersteuning en coaching vanuit UNICEF.”

Hannah de Blaeij

Wie anders dan jongeren zelf?

UNICEF werkt wereldwijd aan een beter leven voor kinderen. En wie anders weet wat belangrijk is voor kinderen dan jonge mensen zelf? De keuzen uit de ruim 100 geïnteresseerden jongeren voor deelname in het Jongerenpanel, was ook dit jaar weer moeilijk. Na veel wikken, wegen en overleggen zijn deze jongeren geselecteerd en staan zij te trappelen om hun bijdrage te leveren.

Meer weten wat

Na de zomer gaan zij aan de slag en kun je hun volgen op instagram. Of wil je weten wat het UNICEF Jongerenpanel zoals doet?

Na de zomer gaan zij aan de slag en kun je hun volgen op instagram. Of wil je weten wat het UNICEF Jongerenpanel zoals doet?