UNICEF Business Buddies: vier voordelen voor bedrijven

9 mei 2019

Als UNICEF Business Buddie kan een bedrijf, groot of klein, zich direct en duurzaam inzetten voor de rechten van een kind. Dat kan op verschillende manieren: met een jaarlijkse of eenmalige bijdrage.

Vier UNICEF Business Buddies (van links naar rechts: Tom van der Poel, Tiago Gawlinski, Nicolet Bosschieter en Ben Heimensen)

Vier UNICEF Business Buddies (van links naar rechts: Tom van der Poel, Tiago Gawlinski, Nicolet Bosschieter en Ben Heimensen)

Vier UNICEF Business Buddies (van links naar rechts: Tom van der Poel, Tiago Gawlinski, Nicolet Bosschieter en Ben Heimensen)

1. Als UNICEF Business Buddie toon je aan dat je bedrijf maatschappelijk betrokken is

Tom van der Poel, directeur van Theater de Speeldoos Baarn: “In ons theater bieden wij al vele jaren creatieve, interactieve en educatieve kinder- en jeugdvoorstellingen aan. Hierdoor geven we kinderen de kans om zich te ontwikkelen, en dat is ook wat UNICEF doet. Als Business Buddie kunnen we ons nu inzetten voor alle kinderen wereldwijd. Daarnaast laten we zien dat we als theater ook maatschappelijk betrokken zijn.”

2. Betrek je klanten in je maatschappelijke betrokkenheid

Nicolet Bosschieter is eigenaar van de restaurants PANCAKES Amsterdam en ze is sinds kort UNICEF Business Buddie. “Wij zijn een Amsterdams bedrijf en staan voor het gezegde ‘wie goed doet, goed ontmoet’! Daarom zijn we UNICEF Business Buddie geworden. We doneren de opbrengst van ons betaalde toilet aan UNICEF. Zo hebben wij iets vervelends (betalen voor het toilet) omgebogen naar iets goeds (kinderen helpen). Iets dat helemaal past bij de visie van PANCAKES Amsterdam.”

Meer weten over de voordelen voor bedrijven? Lees het hele artikel op Deondernemer.nl.