Ken jij een jongere die zich wil laten horen voor het UNICEF jongerenpanel?

11 augustus 2020

UNICEF zoekt jongeren die het UNICEF jongerenpanel komen versterken. Ken jij iemand die mee wil denken, praten en beslissen én tussen de 13 en 18 jaar oud is? 

Gs jp 004

Voor en door jongeren 

Het jongerenpanel laat zich horen over dingen die zij belangrijk vinden. En zorgt er samen met UNICEF voor dat er naar de mening van jongeren wordt geluisterd. Het jongerenpanel helpt de overheid te overtuigen van veranderingen die nodig zijn. Ze krijgen een bijzondere rol tijdens evenementen, leren meer over UNICEF en denken mee met UNICEF collega’s. Maar ze krijgen ook een eigen project dat ze van begin tot eind zelf mogen opzetten. Lees op de pagina van het UNICEF jongerenpanel meer over wat zij doen. Of neem een kijkje op hun Instagrampagina. 

Aanmelden tot 8 september 

Tot 8 september 2020 kunnen jongeren zich via het aanmeldformulier aanmelden voor het jongerenpanel. Uiterlijk 12 september krijgen de jongeren te horen of zij door zijn naar de selectieronde. Een kleine groep van circa 15 jongeren gaat door naar de selectieronde op 19 september op het UNICEF Nederland kantoor in Den Haag. 

Meer weten? Stuur een mailtje naar aanmeldenjongerenpanel@unicef.nl of Whatsapp naar 06 331 01 349 (alleen voor jongeren).