Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Laat jouw stem en die van andere jongeren horen!

Wij zijn het UNICEF jongerenpanel. Wij laten ons horen over dingen die wij belangrijk vinden en zorgen er samen met UNICEF voor dat er naar de mening van jongeren wordt geluisterd. Zo helpen we de regering te overtuigen van dingen die moeten veranderen. En wij zoeken nieuwe leden! 

Wat we doen?

We gaan aan de slag met ons eigen project, waarmee we een verschil maken voor de jongeren in Nederland. We vergaderen met de directeur van UNICEF, zitten aan tafel met grote bedrijven zoals ING en organiseren acties en evenementen. We praten, denken en beslissen mee over belangrijke onderwerpen. Wil je meer weten? Check ons Instagram kanaal of ga naar onze website.

Ben jij tussen de 13 en 18 en wil je laten horen wat jij vindt? 

Of je nu in Eindhoven woont of in Amsterdam, een brugklasser bent op het vvwo of op al bijna klaar bent met het mbo, iedereen is welkom! De enige voorwaarde is dat je niet jonger bent dan 13 en niet ouder dan 18. Je kunt je aanmelden tot 12 april via het aanmeldformulier hieronder of door een filmpje te sturen. Kies je voor een filmpje, zorg er dan voor dat de vragen hieronder terugkomen in je video. Stuur het filmpje (max. 3 minuten) via Whatsapp naar 06 331 01 349. Denken we dat je goed bij ons past dan nodigen we je uit voor de selectiedag. 

De selectiedag vindt plaat op zaterdag 8 mei. We hopen dat de selectiedag op het UNICEF Nederland kantoor in Den Haag georganiseerd kan worden, maar vanwege de huidige maatregelen is dit helaas nog niet helemaal zeker. Dus blok deze datum alvast in je agenda. Je ontvangt van ons een mailtje met tips over hoe jij je kunt voorbereiden voor de selectiedag. En reiskosten naar het kantoor worden altijd door UNICEF vergoed.

Over je gegevens

UNICEF Nederland gaat zorgvuldig om met gegevens van gebruikers van haar online producten en diensten. Foto’s en video’s worden uitsluitend gebruikt voor het werven en selecteren van nieuwe panelleden. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. UNICEF houdt zich in alle gevallen aan de privacywetgeving. 

Lees ons Privacy Statement