Aanmelden

Hoi! Leuk dat je je wilt aanmelden voor het UNICEF jongerenpanel. Of er over nadenkt. Wij - de huidige panelleden - raden het zeker aan! 

  • Je doet, denkt én beslist mee over het werk van UNICEF
  • Je leert jongeren uit heel Nederland kennen
  • Je zet je in voor issues van leeftijdsgenoten 
  • Je hebt zin in een heel leuk, gezellig en impactvol jaar!

Vul het formulier in om meer over jezelf te vertellen. Uiterlijk 22 mei krijg je bericht van ons of je bent uitgenodigd voor de selectiedag op vrijdag 9 juni. 

Wat doet het UNICEF jongerenpanel?
  • Het jongerenpanel laat zich horen over thema’s die zij belangrijk vinden en zorgen er samen met UNICEF voor dat er naar de mening van jongeren wordt geluisterd.  
  • Daarnaast gaan ze aan de slag met hun eigen project over een thema die zij zelf hebben uitgekozen. Dit project zetten zij zelf van begin tot eind op. 
  • Het panel is aanwezig bij activiteiten van UNICEF. Ze vergaderen met collega’s, gaan naar evenementen, volgen workshops en doen een hoop andere toffe dingen. 
  • Ze bedenken, maken en plaatsen content op hun eigen Instagram account en voor de social media van UNICEF Nederland. 
Wat wordt er van mij verwacht als ik lid word van het UNICEF jongerenpanel?

Elke laatste vrijdag van de maand hebben we een bijeenkomst op het UNICEF-kantoor in Den Haag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij evenementen, gesprekken en projecten. UNICEF helpt je altijd met alle voorbereidingen. Op die manier kan jij goed meedenken over de thema’s en kun je laten weten wat jij allemaal belangrijk vindt. We verwachten dat je minimaal één jaar lid bent van het jongerenpanel. Na maximaal drie jaar zul je plaats maken voor nieuwe leden. 

Ik heb me aangemeld en wat nu?

Na jouw aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van ons, waarin we jouw laten weten dat wij naar jouw aanmelding gaan kijken. Uiterlijk 22 mei krijg je bericht van ons of je bent uitgenodigd voor de selectiedag op vrijdag 9 juni. Op deze dag gaan we elkaar beter leren kennen en zullen we een opdracht doen in kleine groepjes. Zet dus alvast de selectiedag in je agenda! Voordat je mee kunt doen aan deze dag hebben wij toestemming van jouw ouders nodig. Als je na de selectiedag uitgekozen wordt door de huidige leden van het jongerenpanel, ben je officieel lid van het UNICEF jongerenpanel. We zullen daarna snel een kick-off plannen met alle leden! 

Nog even over je gegevens

UNICEF Nederland gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. De gegevens van jouw inzending kunnen alleen bekeken worden door werknemers van UNICEF Nederland en de huidige leden van het jongerenpanel.  UNICEF Nederland heeft beveiligingsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat jouw persoonsgegevens veilig zijn en niet verloren kunnen raken of per ongeluk aan iemand anders gestuurd kunnen worden. Mocht er toch iets mis gaan, dan laten we dit weten.

Als je lid ben van het jongerenpanel wordt met toestemming beeldmateriaal van jou op de socials en de website gebruikt. Informatie jij deelt met ons zoals, jouw mening of leeftijd kan met toestemming gedeeld worden op de website en onze socials.

Lees ons Privacy Statement