Organiseer een UNICEF Loop

UNICEF zoekt vrijwilligers voor de UNICEF Loop!

Houd jij van sportieve events? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Organiseer dan eens een UNICEF Loop of benader een school in de buurt om samen een loop te organiseren. Direct aanmelden?

Gastlessen op scholen en alle materialen

Het is extra leuk om een UNICEF Loop te laten voorafgaan door een gastles over het werk van UNICEF en kinderrechten. Je kunt vragen om een jeugdvoorlichter die naar de school gaat om voor de loop een gastles te verzorgen. Materialen voor de UNICEF Loop worden ter beschikking gesteld door UNICEF Nederland. 

Het komend schooljaar lopen we voor het UNICEF programma 'Bouwstenen voor de toekomst', waarbij we plastic recyclen ten behoeve van het bouwen van scholen in Ivoorkust. 

Lopen voor leeftijdgenoten in en uit Oekraïne.

Ook wordt er op het moment geregeld gelopen voor het werk van UNICEF in en rondom Oekraïne.

UNICEF Lopen worden georganiseerd met medewerking van meerdere scholen, vaak in de natuur, of door één school op en rond het eigen schoolterrein of zoals hier in Breukelen met start en finish op het centrale plein van het dorp.

Je profiel:

  • Je hebt affiniteit met kinderen en onderwijs;
  • Je bent een zelfstarter en een teamplayer;
  • Je beschikt over voldoende organisatietalent en tijd;
  • Je tekent voor de gedragscode voor vrijwilligers en medewerkers van UNICEF Nederland.

Je interesse graag uiterlijk 31 augustus kenbaar maken via onderstaand formulier. Er wordt dan contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Je wordt dan ook uitgenodigd voor de online bijeenkomst over de UNICEF Loop op 13 september vanaf 19.30 uur. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je die stellen via loop@unicef.nl.

Samen voor kinderen wereldwijd

Aanmelden