Flex-donateur worden?

Soms komt doneren financieel even niet goed uit. Daarom kun je nu ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of je geeft of niet.

We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je nu bij UNICEF ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of een gift je deze maand uitkomt of niet. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maandje over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één sms'je. 

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiel en bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin je de mogelijkheid hebt om je donatie een keertje over te slaan of niet. Als je niets doet wordt je donatie automatisch afgeschreven.

Natuurlijk kun je jouw lidmaatschap op elk moment beëindigen, je krijgt van ons een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Verwacht je dat je niet of zelden van de mogelijkheid gebruikmaakt om een maandje over te slaan? Kies dan voor het 'gewone' lidmaatschap van UNICEF. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen met de sms'jes die we niet hoeven te versturen.

Wat je ook besluit: we zijn heel blij met je steun!

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Rezwan (10) temidden van nasmeulend puin in Rohingya-vluchtelingenkamp Cox's Bazar, Bangladesh (23 maart 2021).

Waaraan besteden we je gift?

Op 22 maart 2021 verwoestte een brand een groot deel van Cox's Bazar, het opvangkamp voor Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh. Zo'n 50.000 mensen, waarvan meer dan de helft kinderen, zijn alles kwijt.

Meteen na de brand zorgde UNICEF voor tijdelijke voorzieningen, zoals een voedingscentrum waar kinderen met acute ondervoeding terecht kunnen. Daarnaast zorgen we voor schoon water, tenten, hygiënekits en medische en psychosociale zorg. Als kinderen door de brand van hun familie gescheiden zijn geraakt, sporen we die op.

Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen in Cox's Bazar de hulp krijgen die ze nu zo dringend nodig hebben. Bedankt voor je gift!

Omzetten naar flex-donateur?

Vul dan het formulier hieronder in, of bel 088 444 96 66 (lokaal tarief). Ons team Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. We verwerken jouw omzetting zo spoedig mogelijk. Je huidige bijdrage wordt dan uiteraard stopgezet en het flex-doneren start dan op de eerste van de komende maand.