Twee kinderen op school

Flex-donateur worden?

Wil jij bijdragen aan een betere toekomst voor ieder kind, maar zit je liever niet ‘vast’ aan een maandelijkse donatie? Dat kan! Als Flex-donateur steun je namelijk kinderen wereldwijd, wanneer het jou uitkomt. 

UNICEF wil het beste voor ieder kind, maar ook het beste voor onze donateurs. Daarom vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen een passende manier moet zijn om te steunen. Bijvoorbeeld met Flex-doneren. Jij bepaalt elke maand of je doneert, gemakkelijk en snel via je mobiele telefoon.

Flex-doneren via je telefoon: zo werkt het

Als Flex-donateur bepaal jij dus iedere maand of wij incasseren. Hieronder leggen we uit hoe dat precies werkt.

  1. Je hebt je aangemeld als Flex-donateur! Vanaf nu zet jij je in voor een betere toekomst voor ieder kind, wanneer het jou uitkomt.
  2. Vervolgens ontvang je vóór elke 10e van de maand van ons een SMS. Hierin lees je hoe jouw donatie een verschil maakt én brengen we je op de hoogte van het aankomend incasso-moment.
  3. Komt de donatie even niet goed uit? Klik op de link in de SMS en kies vervolgens voor ‘overslaan’. Jouw donatie wordt die maand niet afgeschreven.
  4. Wil je die maand wél doneren? Bedankt! Dan hoef je verder niets te doen en wordt jouw donatie aan het einde van de maand geïncasseerd.
  5. De volgende maand ontvang je weer een SMS, waarmee jij wederom kan bepalen of je wél of niet geeft. Flexibel hé?  

Omzetten naar Flex-donateur?

Vul dan het formulier hieronder in, of bel 088 444 96 66 (lokaal tarief). Ons team Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. We verwerken jouw omzetting zo spoedig mogelijk. Je huidige bijdrage wordt dan uiteraard stopgezet en het flex-doneren start dan op de eerste van de komende maand.