Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Levenstestament

Een levenstestament is een testament bij leven, voor het geval u door ziekte of ongeval niet meer in staat bent uw zaken zelf te regelen.

U kunt de regie over uw leven zo volledig mogelijk in eigen handen houden, door iemand aan te wijzen die u volledig vertrouwt. U kunt diegene een volmacht geven voor uw financiële en/of uw medische en persoonlijke belangen. Het volmacht vormt de basis van uw levenstestament. Hij of zij behartigt uit uw naam uw belangen en voert uw wensen uit.

Wilt u meer lezen over het levenstestament? Kijk dan op de website van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Persoonlijk advies

Annemarie Blok

Relatiemanager nalatenschappen

nalaten@unicef.nl

+31 (0)88 444 96 50

‘Wilt u weten wat uw nalatenschap voor kinderen wereldwijd kan betekenen? Heeft u vragen over het opnemen van UNICEF in uw testament, of wilt u hierover geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Ik neem graag de tijd om met u over uw wensen te praten. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij uw keuzes en er volledig achter staat.’

Ook als u er niet meer bent, kunt u daarmee wereldwijd kinderen een goed leven nalaten. Met een nalatenschap aan UNICEF zorgt u ervoor dat kinderen veilig worden geboren, een mooie kindertijd hebben en kans krijgen op een positieve toekomst. 

50
procent

minder kindersterfte sinds 1990

90
procent

van alle kinderen ingeschreven bij een school

83
procent

van alle kinderen ingeënt tegen kinderziektes

1,9
miljard

mensen geholpen met sanitaire voorzieningen

Laat kinderen een toekomst na

Vraag de brochure 'Nalaten aan UNICEF' aan