Straatwerving

UNICEF-ledenwervers zijn in heel Nederland actief. Je kunt ze dus op straat of aan je voordeur tegenkomen.

Bijna elke dag melden UNICEF-donateurs zich via onze ledenwervers aan. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! We willen alle nieuwe donateurs dan ook heel hartelijk bedanken voor hun steun. Dankzij hun bijdragen kunnen wij kinderen op een structurele manier helpen.

Hoe zijn UNICEF-ledenwervers te herkennen?

Onze ledenwervers zijn herkenbaar aan hun UNICEF-kleding, die bestaat uit witte of cyaanblauwe jassen of t-shirts met het UNICEF-logo. Ook dragen ze een identificatiekaart met een ID-nummer.

Het werven gaat via een formulier of digitaal (tablet). Onze wervers mogen geen geld aannemen. De informatie wordt door UNICEF verwerkt en binnen drie weken ontvangen nieuwe donateurs een bevestiging van hun donateurschap.

De ledenwervers zijn deze week te vinden in: 

Amersfoort

Amstelveen

Arnhem

Cromstrijen

De Ronde Venen

Ede

Eindhoven

Geldermalsen

Gooise Meren

Gorinchem

Gouda

Heemstede

Heerhugowaard

Hoorn

Hulst

IJsselstein

Kaag en Braassem

Kampen

Langedijk

Lansingerland

Leerdam

Leeuwarden

Leiderdorp

Lingewaal

Maasgouw

Nissewaard

Oegstgeest

Roermond

's-Hertogenbosch

Soest

Súdwest Fryslân

Tilburg

Utrecht

Veenendaal

Vianen

Weesp

Wijk bij Duurstede

Zederik

Zeist

Zwolle

Vragen of opmerkingen?

Als je vragen of opmerkingen hebt over UNICEF-ledenwerving bij jou in de buurt, horen wij dat graag. Je kunt ons mailen of bellen op 088 444 96 66 (maandag t/m donderdag van 8.30 - 21.00 uur, vrijdag van 8.30-18.00 uur en zaterdag van 10.00 - 15.00 uur). Het is handig als je de datum en de locatie doorgeeft van het voorval waarop jouw reactie betrekking heeft. Vraag eventueel om de identificatiekaart en noteer de naam van de werver en het ID-nummer.