Straatwerving

Onze wervers zijn sinds 7 januari weer actief. Ze werken conform de richtlijnen van het RIVM.

We houden anderhalve meter afstand en hebben het aanmeldproces zo aangepast dat je via je telefoon je aanmelding kunt bevestigen. Binnen drie weken ontvangen nieuwe donateurs een officiële bevestiging per post of via e-mail. 

We hopen dat zich zo weer dagelijks nieuwe UNICEF-donateurs zullen aanmelden. We willen al deze mensen bij voorbaat heel hartelijk bedanken voor hun steun aan kinderen! Dankzij hun bijdragen krijgen kinderen de hulp waar zij recht op hebben.

Lees meer over de regels rond huis-aan-huiswerving tijdens de coronacrisis:

Waar zijn UNICEF-wervers deze week actief?

Dat kun je nakijken in het centrale werfrooster van 'Geef gerust aan de deur'. Op de kaart klik je eerst op jouw gemeente en vervolgens op jouw wijk. Je ziet vervolgens precies of UNICEF of een ander goed doel daar deze week kan langskomen. Alle CBF-erkende goede doelen die aan donateurwerving doen, gebruiken dit werfrooster.

Herkenbaar

Onze donateurwervers zijn te herkennen aan hun UNICEF-kleding, die bestaat uit witte of cyaanblauwe jassen of t-shirts met het UNICEF-logo. Ook dragen ze een identificatiekaart met een ID-nummer. Onze wervers mogen geen geld aannemen.

Zorgvuldig met gegevens

Vanzelfsprekend gaan we zeer zorgvuldig om met de gegevens die je ons als donateur verstrekt. Dat doen we volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast verstrekken we de gegevens nooit aan derden, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. Lees ook ons privacy statement.

Vragen of opmerkingen?

Als je vragen of opmerkingen hebt over UNICEF-werving bij jou in de buurt, horen wij dat graag. Je kunt ons mailen of bellen. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9 tot 17 uur via 088 - 444 96 66 (lokaal tarief). Het is handig als je de datum en de locatie doorgeeft van het voorval waarop jouw reactie betrekking heeft. Vraag eventueel om de identificatiekaart en noteer de naam van de werver en het ID-nummer.

Heb je een vraag, klacht of opmerking over straatwerving specifiek met betrekking tot de coronasituatie? Dan kun je ook de COVID-19 hotline bellen op 020 - 2157377, bereikbaar van ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur.