Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

UNIWEEKLY

Welkom bij UNICEF's Weekly Update! Wat goed dat jij je inzet voor kinderrechten. Samen maken we een wereld van verschil, voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal. Op deze pagina word je in een notendop bijgepraat over het meest recente nieuws van UNICEF.

UNIWeekly-Break!

Artikel 31: ieder kind heeft recht op rust en vrije tijd.

De afstudeerstagiaires die jou wekelijks up-to-date houden over de laatste nieuwtjes van UNICEF zijn op vakantie en dat betekent dat de UNIWeekly in kalenderweek 36 weer geüpdatet zal worden. We kijken ernaar uit om weer terug te komen zodat we jou weer kunnen informeren en inspireren met de laatste nieuwtjes van UNICEF!

Zonne Zeevalk (Manager Telemarketing)

“Jij vertelt het verhaal van de kinderen en geeft hen de stem die ze verdienen, dus namens de kinderen (en namens mij), ontzettend bedankt voor jouw fantastische inzet!”

Zonne Zeevalk (Manager Telemarketing)

“Dankzij jouw bijdrage krijgen kinderen een mooie toekomst, bedankt daarvoor!”

Sabrina Dari - Afstudeerstagiaire Communicatie