UNICEF Business Connect Café

Op donderdag 23 juni 2022 vindt het tweede UNICEF Business Connect Café plaats in Den Haag. Hét moment om in contact te komen met andere Business Buddies en UNICEF. Kom je ook?

Er leven bij onze Business Buddies veel verschillende redenen en verhalen om bij te dragen aan een betere wereld voor kinderen: Ondernemerschap en innovatie stimuleren, groots impact maken, duurzaam verschil realiseren, goed doen... Wat ons met elkaar verbindt is UNICEF. Hoog tijd om elkaar te ontmoeten!

Locatie: Kantoor UNICEF Nederland, Bezuidenhoutseweg 74, Den Haag
Tijd: 15:30 - 18:30 - inclusief drankjes en vegahapjes

Exclusief voor Business Buddies & Friends

Op donderdag 23 juni 2022 heten wij alle UNICEF Business Buddies & Friends van harte welkom bij het UNICEF Business Connect Café in Den Haag. Meld je aan via onderstaand formulier.

Bring-a-Friend 

Het werk van UNICEF biedt op veel plekken hoop en verandering. Wij werken aan een duurzame toekomst voor kinderen. De samenwerking met het bedrijfsleven is hierin onmisbaar. Laat collega-ondernemers in jouw netwerk kennis maken met UNICEF en jouw Business Buddieschap! Hoe? Bring-a-Friend naar het Business Connect Café op 23 juni 2022. Kom samen met een van je relaties die je graag bij UNICEF introduceert. Hoe meer zielen, hoe meer impact. 

Aanmelden van een van je relaties kan via dit formulier.

Impressie UNICEF Business Connect Café 2019

Het eerste UNICEF Business Connect Café was een groot succes op donderdag 21 november 2019.