Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

SMS "UNICEF" naar 4333 en help gevluchte Syrische kinderen

Miljoenen kinderen worden op dit moment in Syrië en omringende landen opgevangen. UNICEF zet zich met man en macht voor hen in. Help ook mee en zet je in voor gevluchte Syrische kinderen in nood. Sms 'unicef' naar 4333 en doneer éénmalig 3 euro.

Hoe werkt het?

Sms het woord 'unicef' naar 4333. Een sms kost je € 3,-. Dit bedrag wordt automatisch van je telefoonrekening afgeschreven en overgeboekt naar UNICEF. Lees voor meer informatie de actievoorwaarden

Wie help je?

Met jouw gift kan UNICEF direct gevluchte Syrische kinderen in nood helpen. Met schoon water, voeding en vaccinaties. En nu de winter eraan komt, met warme dekens om hen te beschermen tegen de kou. Ook krijgen de kinderen psychosociale hulp en zorgen we voor onderwijs. We hopen dat de Syrische kinderen op jouw hulp kunnen rekenen. Help nu, zodat zoveel mogelijk Syrische kinderen het conflict overleven.

Donatiepagina syrisch meisje sms

Gerelateerd aan dit onderwerp