Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is sinds de zomer van 2018 ambassadeur van UNICEF Nederland. Deze vader van vier kinderen zal zich inzetten voor kwetsbare kinderen in Nederland en daarbuiten. Bij de start van zijn nieuwe rol als ambassadeur reisde hij naar Zuid-Afrika om te zien hoe wij kinderen helpen. ‘Ik heb UNICEF in mijn hart gegrift. Het maakt me trots. Trots op UNICEF, trots om ambassadeur te zijn!’

Guus zuidafrika29

Guus Meeuwis was al langer betrokken bij het werk van UNICEF. In 2017 kwam hij in actie voor Syrische kinderen op de vlucht. Bezoekers van zijn concerten konden kerstmutsen kopen. De 12.000 euro die deze verkoop opbracht ging naar winterhulp voor Syrische kinderen. 

Maak kans op een VIP-arrangement

Guus houdt momenteel tijdens zijn theatertour GELUK een kraslotenactie voor UNICEF. Bezoekers die een kraslot kopen, maken kans op een VIP-arrangement tijdens 'Groots met een zachte G'. In de actievoorwaarden vind je meer informatie.

Gerelateerd aan dit onderwerp