Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

UNICEF Klas 070

Een groep van zeven Haagse ondernemers werden in 2019 klasgenoten van UNICEF Klas 070 en verbonden zich hiermee aan het UNICEF project ‘Plastic Bricks’ in Ivoorkust.

De Klas 070 klasgenoten droegen met hun bedrijf bij aan sociaal ondernemerschap. Zowel voor het project van UNICEF wereldwijd als ook in de Haagse lokale omgeving zochten zij elkaar op door van elkaar én hun eigen netwerk te leren over thema’s als Sustainable Development Goals, Duurzaamheid, Innovatie en (lokaal) ondernemerschap. Op basis van de ervaringen en feedback van onze ‘klasgenoten’ heeft UNICEF het concept aangepast en verbeterd. Dit heeft geleid tot een nieuw landelijk concept: UNICEF Business Buddies. De gemeente Den Haag heeft aan de wieg hiervan gestaan en daar bedanken we de betrokkenen graag voor. 

Meer weten over UNICEF Business Buddies?

Joliene heimgartner mkb

Joliene Heimgartner

Partnerships

+31 (0)6 2121 4267

Gerelateerd aan dit onderwerp