Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Klas 070

Ben je actief in het Haagse bedrijfsleven? Heb je een groot hart voor kinderen en voor Den Haag en omgeving? Word dan nu klasgenoot van de UNICEF Klas 070!

Kim Schofaerts, voorzitter MKB Den Haag

“Ik kan als ondernemer bijdragen aan goed onderwijs voor kinderen wereldwijd. Met een heleboel ondernemers, een klas vol betrokken Hagenaars, kunnen we een nog groter verschil maken!”

Kim Schofaerts, voorzitter MKB Den Haag

Veel Haagse ondernemers en bedrijven zetten zich graag in voor een ander. Als klasgenoot van UNICEF Klas 070...

  • Draag je direct vanuit jouw onderneming bij aan het UNICEF doel om ieder kind, wereldwijd, kind te laten zijn.
  • Geef je concreet invulling aan je MVO-beleid:

UNICEF Klas 070 verbindt zich voor 2019 en 2020 aan het UNICEF project ‘Een bouwsteen voor de toekomst’ in Ivoorkust. Een prachtig project in samenwerking met Conceptos Plasticos. Dat realiseert de bouw van scholen in Ivoorkust van gerecyclede ‘plastic bricks’. Hoofdstad Abidjan heeft een dagelijkse afvallast van 288.000 kilo aan plastic, terwijl talloze kinderen in de stad lijden onder ziekten door fout afvalbeheer. Slechts 5 procent van het plastic wordt gerecycled, veel plastic afval komt terecht in de armere gebieden. Door het afval op een goede manier op te ruimen en te verwerken, creëren we een schonere leefomgeving voor kinderen in Ivoorkust. Samen werken we aan duurzaamheid, empowerment en educatie.

Hoe doe je mee aan UNICEF Klas 070?

  • Word onderdeel van #klas070 en draag bij aan de activiteiten en het project met een jaarlijkse bijdrage van 1500 euro
  • Committeer je voor een periode van twee jaar (2019/2020)

Daarnaast kan jij je ondernemerskwaliteiten en die van jouw onderneming actief inzetten voor het project in Ivoorkust en je zichtbare bijdrage verhogen door direct waarde toe te voegen aan bijvoorbeeld duurzaamheid, empowerment en educatie.

“Ik raad iedere ondernemer en instelling in Den Haag, stad van Vrede en Recht, aan om mee te doen met Klas 070”

Michel Rogier, Den Haag voor UNICEF ambassadeur

Wat krijg je ervoor terug?

Jouw deelname levert niet alleen iets op voor de kinderen in Ivoorkust. #klas070 levert ook jouw onderneming direct wat op!

  • Je verbindt jouw bedrijf en jouw merk aan het merk en de waarden van UNICEF en Den Haag en je kunt dit zichtbaar inzetten
  • Je geeft een zinvolle invulling aan je MVO-beleid en draagt bij aan sociaal ondernemerschap
  • Je maakt deel uit van een netwerk van gelijkgestemde betrokken Haagse ondernemingen en deelt je kennis en expertise met UNICEF en andere klasgenoten

Kom je bij ons in de klas? Bel naar

Joliene heimgartner mkb

Joliene Heimgartner

Partnerships

+31 (0)6 2121 4267

Gerelateerd aan dit onderwerp