Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Klas 070

Ben je actief in het Haagse bedrijfsleven? En vind je dat elk kind het recht heeft om kind te kunnen zijn in Den Haag en wereldwijd? Word dan nu klasgenoot van UNICEF Klas 070!

Veel Haagse ondernemers en bedrijven zetten zich graag in voor een ander. Als klasgenoot van UNICEF Klas 070...

  • Draag je direct vanuit jouw onderneming bij aan het UNICEF doel om ieder kind, wereldwijd, kind te laten zijn.
  • Geef je concreet invulling aan je Maatschappelijk betrokken ondernemen.

“Ik raad iedere ondernemer en instelling in Den Haag, stad van Vrede en Recht, aan om mee te doen met Klas 070”

Michel Rogier, Den Haag voor UNICEF ambassadeur

Een bouwsteen voor de toekomst

UNICEF Klas 070 verbindt zich voor 2019 en 2020 aan het UNICEF project ‘Een bouwsteen voor de toekomst’ in Ivoorkust. Een prachtig project in samenwerking met Conceptos Plasticos. Dat realiseert de bouw van scholen in Ivoorkust van gerecyclede ‘plastic bricks’. Hoofdstad Abidjan heeft een dagelijkse afvallast van 288.000 kilo aan plastic, terwijl talloze kinderen in de stad lijden onder ziekten door fout afvalbeheer. Slechts 5 procent van het plastic wordt gerecycled, veel plastic afval komt terecht in de armere gebieden. Door het afval op een goede manier op te ruimen en te verwerken, creëren we een schonere leefomgeving voor kinderen in Ivoorkust.

Hoe doe je mee aan UNICEF Klas 070?

  • Word onderdeel van UNICEF Klas 070 met een jaarlijkse bijdrage van 1500 euro
  • Committeer je voor een periode van twee jaar (2019/2020)

Wat krijg je ervoor terug?

Jouw deelname levert niet alleen iets op voor de kinderen in Ivoorkust. Klas 070 levert ook jouw onderneming direct wat op!

  • Je kan zichtbaarheid geven aan de UNICEF Klas 070 verbintenis. Dit kan met een speciaal Klas 070 logo voor je website, je krijgt zichtbaarheid op deze pagina en via UNICEF LinkedIn berichten van Klas 070.
  • Je geeft een zinvolle invulling aan je maatschappelijk betrokken ondernemerschap en draagt bij aan sociaal ondernemerschap als klasgenoot van UNICEF Klas 070.
  • Je bent onderdeel van een netwerk gelijkgestemde en betrokken Haagse ondernemingen als klasgenoot van UNICEF Klas 070.
  • Je krijgt toegang tot exclusieve UNICEF Klas 070 evenementen, zoals het Haagse Ondernemersgala en Kleine Prinsjesdag. Ook word je op de hoogte gehouden van UNICEF acties en campagnes.

Kom je bij ons in de klas? Bel naar

Joliene heimgartner mkb

Joliene Heimgartner

Partnerships

+31 (0)6 2121 4267

Gerelateerd aan dit onderwerp