Deel jouw verhaal

Wat goed dat jij je verhaal wilt delen! Vul hieronder de korte vragenlijst in. Vind je het lastig om je verhaal te typen, dan kan je ook een spraakbericht naar ons sturen op 06 331 01 349. 

Door jezelf te laten horen kun je dingen veranderen. Thuis, op school, in de wijk, maar ook in de politiek. UNICEF luistert naar de verhalen van jongeren en samen delen we deze met de overheid en de rest van Nederland.

De vragenlijst komt in april 2023 online!

Jouw verhaal zorgt ervoor dat volwassenen echt begrijpen hoe het met jongeren in Nederland gaat. Zo help jij (anoniem) mee aan het UNICEF-jongerenadvies.  

Over je gegevens

Voor wie zijn mijn gegevens zichtbaar?

We gaan zorgvuldig om met je mening en je gegevens. Jouw gegevens zijn alleen zichtbaar voor UNICEF en die gebruiken we om contact met je op te nemen als je daar toestemming voor geeft. Op deze manier kunnen we je bijvoorbeeld vragen om deel te nemen aan de groepsgesprekken.

Het kan zijn dat we jouw mening willen meenemen in het jongerenadvies, we doen dit dan met vermelding van je voornaam en leeftijd, of anoniem. Je kunt dus veilig jouw mening met ons delen!

Wat doet UNICEF om mijn gegevens te beschermen?

UNICEF beschermt jouw gegevens goed. Zo zorgen we dat jouw gegevens nooit met anderen gedeeld worden. Mocht er toch iets misgaan, dan zullen we je dit altijd laten weten!