Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

#LIFEHACKS

Ook al ben je nog zo zelfverzekerd, je mening geven is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er lifehacks die je helpen om gehoord te worden. Deze tips en tricks maken het eenvoudiger om je mening te geven. Iedere stem telt, ook die van jou!

Wist je dat je lichaamstaal ook belangrijk is wanneer je een punt wilt maken? En dat beeld soms krachtiger is dan woorden? Deze lifehacks zijn een soort spiekbriefjes voor het uiten van je mening. Ze helpen je zodat je nog krachtiger overkomt en niemand om jou heen kan! Ga ermee aan de slag. Speel ermee, en kijk wat voor jou werkt!

Deel jouw beste tip!

Heb je zelf tips die je wilt delen met anderen jongeren? Stuur dan een mailtje naar speakup@unicef.nl of Whatsapp naar 06 331 01 349 en wie weet zien we jouw #lifehack hier terug.

Gerelateerd aan dit onderwerp