Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Wereldwijs met Klaas

Hoe leven kinderen in andere landen? Waar wonen ze en wat vinden ze leuk? Met Wereldwijs met Klaas leert je kind spelenderwijs kinderen in de hele wereld kennen en krijgt het post van Klaas van Kruistum!

Elke maand post

Een abonnement op Wereldwijs met Klaas kost je maar € 7,50 per maand. Je kind krijgt om te beginnen het Wereldwijs met Klaas pakket, met daarin een vriendenboekje, wereldkaart en stickervel. Bovendien stuurt Klaas elke maand een ansichtkaart van een kind uit een ander land, een doe-opdracht en speciale maandstickers. Zo raken het vriendenboekje en de wereldkaart steeds voller met nieuwe wereldvriendjes.

    Een wereld van verschil

    UNICEF zorgt ervoor dat kinderen kunnen leren, spelen en gezond kunnen opgroeien. Met je abonnement werk je daaraan mee. Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal!

    Mijn kind gaat de wereld ontdekken

    ik meld me aan

    Wereldwijs met Klaas is geschikt voor kinderen vanaf groep drie. Afhankelijk van de leeftijd en leesvaardigheid van je kind is jouw hulp bij het maken van opdrachten in meer of mindere mate nodig.