Business Buddies in actie

Samen met het Business Buddie netwerk hebben we al mooie resultaten geboekt. Het bijzondere aan dit netwerk is, dat we geregeld mooie acties voorbij zien komen die op eigen initiatief worden georganiseerd! Omdat we die mooie initieven graag willen delen, verzamelen we op deze plek de acties. Laat je inspireren door andere buddies!

Inspiratie sessie van Van Berkum

Inspiratiesessie met eigen netwerk

Ter gelegenheid van hun jubileum, organiseerde Van Berkum Klimaat en duurzaam B.V. een innovatie sessie. De aanwezigen gingen in kleine groepjes brainstormen om zo met ideeën en creatieve oplossingen te komen voor verschillende uitdagingen die betrekking hebben op het project Klimaatslimme Dorpen in Madagaskar.

Truck voor Noordkaap rally

Noordkaap Challenge

In december 2021 nam Adamasgroep deel aan de Noordkaap Challenge. Een roadtrip naar het meest noordelijke punt in Europa, in de sneeuw om geld in te zamelen voor een goed doel. Het sponsorgeld dat de Adamasgroep heeft opgehaald in 2021 ging naar het programma Plastic Bricks. 

Leapforce padel challenge

Sportieve uitdagingen mét klanten

Om geld op te halen voor UNICEF, organiseert Leapforce samen met hun klanten verschillende sportieve uitdagingen. Zo organiseerde zij een Paddel wedstrijd met Demaco, waarbij 1000 euro werd opgehaald en de mountainbike challenge met Jasa zorgde ervoor dat ook Jasa zich aansloot bij het Business Buddie netwerk!

smartphonehoesjes voor unicef

UNICEF telefoonhoesjes

Het merk dat hoesjes maakt voor verschillende apparaten, Smartphonehoesjes, heeft een speciale UNICEF-collectie samengesteld. Drie verschillende ontwerpen waarbij de netto-winst van de verkochte hoesjes, aan UNICEF worden gedoneerd.

Portret Mark Lakwijk

Relica Plastic Bouwstenen

Lakwijk BV steunt het project Plastic Bouwstenen. Als groothandel in kunststof halffabrikaten, is Lakwijk BV een uitgelezen partij om replica's van de plastic bouwstenen te maken. De replica is inmiddels al bij vele Business Buddies terug te vinden. 

Kerstgeschenken bouwgroep

Kerstgeschenk voor relaties

Familiebedrijf Bergh Bouwgroep deelde aan hun relaties kerstgeschenken uit, met daarop een QR-code verwerkt. Door de QR-code te scannen kunnen de relaties vervolgens een donatie doen aan UNICEF. 

Portretfoto Nicolet Bosschieter

Pancakes Amsterdam

Bij de locatie Westermarkt, vraagt Pancakes Amsterdam €0.50 voor het gebruik van de toiletten. Om van deze nood een deugd te maken, hebben de eigenaren er een positieve Pancakes-twist aan gegeven. De bijdrage voor het toilet komt terecht bij het WASH project van UNICEF. De focus van dit project is schoon water, sanitaire voorzieningen en hygiëne. 

Logo lets zoip

Virtuele kerstspeurtocht

In 2021 maakte Let's Zoip een virtuele kerstspeurtocht. Deze speurtocht bracht ook donaties binnen voor UNICEF. Voor elke deelnemer aan de speurtocht, doneerde Let's Zoip geld aan UNICEF. 
Ook dit jaar heeft Let's Zoip een inzamelingsactie opgezet.

mockup van iphone

Spread the word!

Een van de makkelijkste en snelste manieren om jouw Business Buddieschap uit te dragen is door jullie UNICEF Business Buddies deelname te noemen op jullie eigen social media kanalen. Dat is een mooie kans om je eigen netwerk te inspireren en wie weet sluiten zo meer bedrijven zich aan als Business Buddie!

Kerstgeschenken

Steeds meer bedrijven geven hun werknemers de keuze om in plaats van een kerstgeschenk te ontvangen, een donatie aan UNICEF te schenken. Lijkt jou dat ook wat? Laat het ons weten en we kunnen ondersteunen met tekst en beeldmateriaal.

Kom ook in actie!

Wil jij een actie opzetten om geld in te zamelen voor UNICEF? Neem contact met ons op via businessbuddies@unicef.nl.

Portret Joliene

Joliene Heimgartner

Relatiemanager MKB

businessbuddies@unicef.nl