Business Buddies in actie

Samen met het Business Buddie netwerk hebben we al mooie resultaten geboekt. Het bijzondere aan dit netwerk is, dat we geregeld mooie acties voorbij zien komen die op eigen initiatief worden georganiseerd! Omdat we die mooie initieven graag willen delen, verzamelen we op deze plek de acties. Laat je inspireren door andere buddies!

rally voor UNICEF

Media Center door de bocht!

Business Buddie Media Center organiseert in juni een rally waarbij klanten en leveranciers gesponsord worden. Al het geld gaat naar UNICEF. Daarnaast verzamelt Media Center blikjes en flesjes in: ook die opbrengsten gaan naar UNICEF. Dank, Media Center, voor deze genereuze geste en het verspreiden van UNICEFs boodschap binnen én buiten jouw organisatie!

Inspiratie sessie van Van Berkum

Inspiratiesessie met eigen netwerk

Ter gelegenheid van hun jubileum, organiseerde Van Berkum Klimaat en duurzaam B.V. een innovatie sessie. De aanwezigen gingen in kleine groepjes brainstormen om zo met ideeën en creatieve oplossingen te komen voor verschillende uitdagingen die betrekking hebben op het project Klimaatslimme Dorpen in Madagaskar.

Leapforce padel challenge

Sportieve uitdagingen mét klanten

Om geld op te halen voor UNICEF, organiseert Leapforce samen met hun klanten verschillende sportieve uitdagingen. Zo organiseerde zij een Paddel wedstrijd met Demaco, waarbij 1000 euro werd opgehaald en de mountainbike challenge met Jasa zorgde ervoor dat ook Jasa zich aansloot bij het Business Buddie netwerk!

Portret Mark Lakwijk

Replica Plastic Bouwstenen

Lakwijk BV steunt het project Plastic Bouwstenen. Als groothandel in kunststof halffabrikaten, is Lakwijk BV een uitgelezen partij om replica's van de plastic bouwstenen te maken. De replica is inmiddels al bij vele Business Buddies terug te vinden. 

Kerstgeschenken bouwgroep

Kerstgeschenk voor relaties

Familiebedrijf Bergh Bouwgroep deelde aan hun relaties kerstgeschenken uit, met daarop een QR-code verwerkt. Door de QR-code te scannen kunnen de relaties vervolgens een donatie doen aan UNICEF. 

Portretfoto Nicolet Bosschieter

Pancakes Amsterdam

Bij de locatie Westermarkt, vraagt Pancakes Amsterdam €0.50 voor het gebruik van de toiletten. Om van deze nood een deugd te maken, hebben de eigenaren er een positieve Pancakes-twist aan gegeven. De bijdrage voor het toilet komt terecht bij het WASH project van UNICEF. De focus van dit project is schoon water, sanitaire voorzieningen en hygiëne. Inmiddels heeft het toilet ook een echte UNICEF-makeover gekregen. 

mockup van iphone

Spread the word!

Een van de makkelijkste en snelste manieren om jouw Business Buddieschap uit te dragen is door jullie UNICEF Business Buddies deelname te noemen op jullie eigen social media kanalen. Dat is een mooie kans om je eigen netwerk te inspireren en wie weet sluiten zo meer bedrijven zich aan als Business Buddie!

Kerstgeschenken

Steeds meer bedrijven geven hun werknemers de keuze om in plaats van een kerstgeschenk te ontvangen, een donatie aan UNICEF te schenken. Lijkt jou dat ook wat? Laat het ons weten en we kunnen ondersteunen met tekst en beeldmateriaal.

Kom ook in actie!

Wil jij een actie opzetten om geld in te zamelen voor UNICEF? Neem contact met ons op via businessbuddies@unicef.nl.

Portret Joliene

Joliene Heimgartner

Relatiemanager MKB

businessbuddies@unicef.nl