Promotieteam

Houd je van samenwerken, wil je werken aan je eigen skills èn een betere wereld voor kinderen door nieuwe donateurs voor UNICEF te werven? Dan ben jij iemand voor ons Promotieteam!

Ons Promotieteam bestaat louter uit vrijwilligers, die met de ondersteuning van en in afstemming met het kantoor van UNICEF Nederland zelfstandig aan de slag zijn. Het doel is om zo veel mogelijk nieuwe donateurs te werven. Het Promotieteam is aanwezig in heel het land bij bijvoorbeeld foodtruckfestivals, beurzen, grote events, maar ook de supermarkt of de sportvereniging om de hoek. Vrijwilligers gaan dan in gesprek over het belang van kinderrechten en het werk dat UNICEF in de wereld doet om kinderen in hun rechten te helpen voorzien.

Ondersteuning

De vrijwillige leden van het Promotieteam worden ingewerkt en begeleid door de coördinator van het team, Jan Marijnissen. Jan is ook een vrijwilliger en draagt tevens zorg voor de planning van de activiteiten en de afstemming daarvan met kantoor.

Profiel

Je bent enthousiast, beschikt over goede contactuele eigenschappen, een open en lerende houding en hebt een groot hart voor kinderen. Je houdt je aan gemaakte afspraken, bent een echt teamlid en geregeld (minimaal 4 keer per jaar) inzetbaar. Er is voldoende ruimte om te leren 'on the job'. Je ondertekent de gedragscode van UNICEF Nederland zoals iedere vrijwilliger en medewerker.

Interesse?

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mailtje aan de coördinator van het Promotieteam Jan Marijnissen via jmarijnissen2@gmail.com.