UNICEF-vrijwilligers in actie.

Word lid van het Promotieteam

Houd je van contact met mensen, werk je graag samen en wil je je persoonlijk ontwikkelen? Word dan lid van het vrijwillige Promotieteam.

Het Promotieteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die overal in het land het belang van kinderrechten uitdragen. Het Promotieteam vormt zo een belangrijke brug tussen UNICEF en het Nederlandse publiek.

Dit ga je doen

Met een groepje vrijwilligers sta je op festivals, beurzen en andere evenementen door heel Nederland. Je gaat met bezoekers in gesprek, vertelt ze meer over het werk van UNICEF en probeert op die manier zoveel mogelijk nieuwe donateurs voor UNICEF te werven.

Jouw profiel

Je bent enthousiast, beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een open en lerende houding. Je houdt je aan gemaakte afspraken en bent een echte teamspeler. Je bent minimaal vier keer per jaar inzetbaar. En natuurlijk heb je een groot hart voor kinderen.

Dit bieden we

  • Je vervult een waardevolle vrijwilligersfunctie waarmee je direct een groot verschil maakt in het leven van kinderen.
  • Je krijgt training en begeleiding*, en je kunt jezelf ontwikkelen.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team en van het landelijke vrijwilligersnetwerk van UNICEF.
  • Je hebt toegang tot Mijn UNICEF, het online platform voor en door vrijwilligers.
  • Je wordt uitgenodigd voor bijeenkomsten en trainingen, zowel in de eigen regio als landelijk.

*Je volgt een online training voor vrijwilligers, plus een aanvullende training voor het Promotieteam. Met de coördinator stem je af welke begeleiding ‘on the job’ je verder nodig hebt (afhankelijk van je persoonlijke behoefte, kennis en ervaring).

Meer weten

Benieuwd wat het inhoudt om mee te draaien in het Promotieteam? Lees Pia’s verhaal. Met vragen kun je ook terecht bij Casper Molenaar: cmolenaar@unicef.nl.

Reageren

Heb je interesse? Aarzel niet en stuur een mailtje naar Casper Molenaar: cmolenaar@unicef.nl.

UNICEF voert een actief Child Safeguarding beleid. Wij vragen van alle vrijwilligers naleving van onze gedragscode en ons vrijwilligersreglement.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers en vrijwilligers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

Ik wil meer weten over vrijwilligerswerk bij UNICEF

neem contact met mij op

UNICEF – voor ieder kind

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Ieder kind verdient de kans om groots te worden. Sterker nog, daar heeft ieder kind recht op. Wij zijn UNICEF, ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie. We bieden hulp bij acute nood en hulp op de lange termijn. Zo bereiken we meer. Ook jouw inzet maakt een wereld van verschil. Voor nu én morgen.