De Vierdaagse voor UNICEF 2022

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse 4Daagse? En wil jij, samen met jouw sponsors, een verschil maken voor kinderen wereldwijd? Schrijf je dan in om voor UNICEF te lopen! Want UNICEF bereikt meer kinderen op meer plekken dan wie ook. Ons team staat klaar om jou tijdens het lopen aan alle kanten te steunen. En natuurlijk om je aan te moedigen. Doe mee!

Mieke loopt weer mee voor UNICEF!

De 4daagse voor UNICEF wordt al jaren door het Nijmeegse UNICEF-studententeam georganiseerd en groeit met het jaar. Een 4daagse-loper laat zich sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen en krijgt die dag veel extra's tijdens de loop.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Met de opbrengst van jouw actie steun je het werk van UNICEF wereldwijd. We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. 

Door de oorlog in Oekraïne zijn 2 miljoen kinderen gevlucht. De UNICEF-teams in Oekraïne en de buurlanden werken 24 uur per dag om levensreddende hulp aan te bieden en op te schalen. Door de 4Ddaagse voor UNICEF te wandelen maak je een wereld van verschil voor deze kinderen.

Een deel van de opbrengst van de 4Daagse gaat naar een ander UNICEF-programma in Oeganda, het land dat de meeste vluchtelingen opvangt van heel Afrika. Het UNICEF-Studententeam in Nijmegen zet zich specifiek in voor dit programma.

Foto

Loop mee en maak meteen jouw actiepagina aan!

Ja ik loop mee!

Wat kun je verwachten als je loopt voor UNICEF?

Loop jij voor UNICEF, dan vinden we dat natuurlijk geweldig! Je ontvangt een UNICEF-sportshirt en goodie bag. Iedere dag zullen onze UNICEF-vrijwilligers langs de route je maximaal ondersteunen en verrassen op onze speciale UNICEF-rustpunten.

De studenten zorgen voor speciale verzorgingsposten en voor een schoon toilet, wat te eten en te drinken, en natuurlijk de nodige morele ondersteuning. Op de laatste dag wacht je een speciaal onthaal.

Je helpt kinderen wereldwijd met de stappen die jij voor UNICEF zet. Met jouw deelname aan de 4Daagse sponsorloop voor UNICEF maak je een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

Loop mee voor UNICEF!

Bekijk de oproep van Joris Linssen