Nijmeegse4daagse voor UNICEF

De Vierdaagse voor UNICEF

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse 4Daagse? En wil jij, samen met jouw sponsors, een verschil maken voor kinderen wereldwijd? Schrijf je dan in om voor UNICEF te lopen! Want UNICEF bereikt meer kinderen op meer plekken dan wie ook. Ons team staat klaar om jou tijdens het lopen aan alle kanten te steunen. En natuurlijk om je aan te moedigen. Doe mee!

Mieke loopt weer mee voor UNICEF!

De 4daagse voor UNICEF wordt al jaren door het Nijmeegse UNICEF-studententeam georganiseerd en groeit met het jaar. Een 4daagse-loper laat zich sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen en krijgt die dag veel extra's tijdens de loop.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Met de opbrengst van jouw actie steun je het werk van UNICEF wereldwijd. We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. 

De opbrengst van de 4Daagse gaat specifiek naar een UNICEF-project op Madagaskar. UNICEF wil met het innovatieve project ‘Klimaatslimme dorpen’ de impact van de gevolgen van klimaatverandering op kinderen verkleinen door 20 kwetsbare dorpen in het zuiden van Madagaskar weerbaarder en duurzamer te maken. Meer weten hierover?

Bouwstenen voor de toekomst

Loop mee en maak meteen jouw actiepagina aan!

Ja ik loop mee!

Wat kun je verwachten als je loopt voor UNICEF?

Loop jij voor UNICEF, dan vinden we dat natuurlijk geweldig! Je ontvangt een UNICEF-sportshirt en goodie bag. Iedere dag zullen onze UNICEF-vrijwilligers langs de route je maximaal ondersteunen en verrassen op onze speciale UNICEF-rustpunten.

De studenten zorgen voor speciale verzorgingsposten en voor een schoon toilet, wat te eten en te drinken, en natuurlijk de nodige morele ondersteuning. Op de laatste dag wacht je een speciaal onthaal.

Je helpt kinderen wereldwijd met de stappen die jij voor UNICEF zet. Met jouw deelname aan de 4Daagse sponsorloop voor UNICEF maak je een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

Loop mee voor UNICEF!

Bekijk de oproep van Joris Linssen