Bridgen voor UNICEF

Bridgedrive

Beste bridgers,

Organiseer ook een Harten troef voor UNICEF in 2023!  

De UNICEF-Bridgedrive is een begrip. Al jaren bridgen clubs door heel Nederland voor kinderen wereldwijd. Deze gezellige drive is telkens weer een sportief hoogtepunt.

Bouw mee aan 'klimaatslimme dorpen' op Madagaskar!

De opbrengst van de UNICEF-Bridgedrive is een investering in weerbare, duurzame dorpen en een groene, kansrijke toekomst voor kinderen. UNICEF Madagaskar heeft als doel gesteld om 20 kwetsbare dorpen klimaatslim te maken door deze dorpen toegang te geven tot watersystemen, ecologische toiletten, duurzame elektriciteit, en internet. Meer lezen hierover

Doet jullie club ook mee?

  • Organiseer een Bridgedrive waarvan de opbrengst bestemd is voor klimaatslimme dorpen op Madagaskar. De drive kunt u organiseren zoals die het best past bij uw club of vereniging.
  • De opbrengst kan op verschillende manieren tot stand komen, denk aan inschrijfgeld, een loterij of houd een collecte tijdens een van de clubavonden.
  • Voor uw drive kunt u een flyer aanvragen. Vul hiervoor de gegevens in onderaan deze pagina. De flyer wordt digitaal aangeleverd. Houd rekening met een levertijd van +/- 3 weken.
  • Meld de drive aan via bridgedrive@unicef.nl en ontvang voor elke deelnemer aan de UNICEF Bridgedrive een klein presentje.

Voor vragen en aanmelding kunt u een e-mail sturen naar bridgedrive@unicef.nl

Bridgen voor UNICEF

“Zin om je met je bridgeclub in 2023 aan te sluiten en mee te liften in alle positieve reacties en ondersteuning? Neem dan gerust contact op: 088-4449654.”

Nancy Hoogendorp, projectleider

Wilt u bridgen voor UNICEF? Laat het ons dan vooral weten, dan ondersteunen wij dit uiteraard met de nodige materialen: bridgedrive@unicef.nl