lachend meisje bij waterkraan lachend meisje bij waterkraan

Bridgedrive

Beste bridgers,

Organiseer ook een Harten Troef voor UNICEF in 2024!  

De UNICEF-Bridgedrive is een begrip. Al jaren bridgen clubs door heel Nederland voor kinderen wereldwijd. Deze gezellige drive is telkens weer een sportief hoogtepunt.

Bridgen voor UNICEF

“Zin om je met je bridgeclub in 2024 aan te sluiten en mee te liften in alle positieve reacties en ondersteuning? Neem dan gerust contact op via de mail: bridgedrive@unicef.nl of: 088-4449654.”

Nancy Bönnen-Hoogendorp, projectleider

Bridgedrive groot of klein

Organiseren
Organiseer een Bridgedrive waarvan de opbrengst bestemd is voor waterprojecten. De drive kunt u organiseren zoals die het best past bij uw club of vereniging. Laat het ons weten, dan ondersteunen wij dit uiteraard met de nodige materialen.

Opbrengst
De opbrengst kan op verschillende manieren tot stand komen, denk aan inschrijfgeld, een loterij of houd een collecte tijdens een van de clubavonden.

Aanmelden of vragen
Meld de drive aan via het aanmeldformulier of via bridgedrive@unicef.nl en ontvang voor elke deelnemer aan de UNICEF-Bridgedrive een klein presentje.

Flyer
Voor uw drive kunt u een flyer aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier Input flyer Bridgedrive. De flyer wordt digitaal aangeleverd. Bekijk een voorbeeldexemplaar

Geplande bridgedrives:

Utrecht

Soest - zondag 29 september
Bridgeclub Soest: alftrip@gmail.com

Limburg

Heelen: Zaterdag 23 november: 
Bridgeclub De Mijnstreek - phinssen2016@gmail.com

Schoon water voor ieder kind: Water is leven!

In Nederland hoeven wij de kraan maar open te draaien en er komt schoon drinkwater uit én hebben we de beschikking over alle sanitaire voorzieningen. In veel landen is dat niet het geval. Elke dag overlijden meer dan 1.000 kinderen onder de vijf jaar aan oorzaken die te maken hebben met vervuild water, het ontbreken van toiletten en slechte hygiënische omstandigheden.

UNICEF doet hier wat aan, in bijna alle landen en onder alle omstandigheden.
Lees meer over ons project Water: voor nu en morgen