Bridgedrive

Beste bridgers,

Harten troef voor UNICEF editie 2019 was mede dankzij alle organisatoren en deelnemers een enorm succes! 
Het gigantische bedrag van maar liefst: € 69.148,14 heeft een geweldig verschil kunnen maken voor de jongeren in de vluchtelingenkampen in Jordanië. Daar kunnen we met elkaar enorm trots op zijn. 

Helaas geen bridgedrive in 2020

De voorbereidingen voor de Bridgedrive van 2020 waren alweer in volle gang. Het enthousiasme was groot om ook van de 7de Harten troef voor UNICEF weer een hoogtepunt te maken.

Helaas kwam er in maart, met de uitbraak van het coronavirus, een dikke streep door de rekening.
Ineens werden wij met elkaar getroffen door een onbekende ziekte waarbij een griepje verbleekt. We kregen te maken met woorden als quarantaine, intelligente lock down, kuchen in de ellenboog, afstand houden, handenwassen en mondkapjes. Ons respect gaat uit naar de enorme inzet van artsen en verpleegkundigen en we delen in het verdriet van hen die getroffen zijn. 

Dit alles heeft tot gevolg dat we ons de vraag hebben gesteld of het verantwoord is om in 2020 een Harten troef voor UNICEF te organiseren. We zijn van mening van niet, maar we hopen natuurlijk wel dat u volgend jaar weer meedoet 🙏

Nancy Hoogendorp, projectleider

“Zin om je met je bridgeclub in 2021 aan te sluiten en mee te liften in alle positieve reacties en ondersteuning? Neem dan gerust contact op: 088-4449654.”

Nancy Hoogendorp, projectleider

Mocht u toch besluiten om te bridgen voor UNICEF of een andere manier hebben gevonden? Laat het ons dan vooral weten, dan ondersteunen wij dit uiteraard met de nodige materialen: bridgedrive@unicef.nl