VLOGS | Hoe we samen iets groots neerzetten

Relatiemanagers Mariska Burgstede, Geneviève Wehry, Diederik Veldkamp leggen uit hoe UNICEF te werk gaat, vertellen over een bijzonder project in Ivoorkust, klimaatslimme dorpen in Madagaskar en wat 'persoonlijk geven' is. Bekijk en beluister hoe we op grootse wijze echt kunnen helpen en samen miljoenen kinderen wereldwijd een betere toekomst kunnen bieden.

Een jaarsalaris voor kinderen in nood

Waarom doneert een 24-jarige zijn jaarsalaris aan een goed doel? Timo behoort tot de Generation Next die bestaat uit bijzondere pioniers. Op jonge leeftijd starten zij opmerkelijke initiatieven om de wereld te verbeteren. Timo legt uit waarom hij zijn jaarinkomen schonk aan kinderen in nood.

Onze aanpak is groots én grondig

Relatiemanager Mariska Burgstede vertelt in deze vlog dat UNICEF heel helder is over hoe steun van donoren wordt besteed. En hoe we als grote organisatie met een lange geschiedenis echt impact kunnen maken op de levens van kinderen.

Klimaatslimme dorpen

Relatiemanager Geneviève laat een goed voorbeeld zien van de brede inzet van UNICEF om kinderen te helpen. Niet alleen met noodhulp, maar ook met lange termijn zaken. In dit geval: klimaatverandering.

Fonds op Naam

Diederik licht toe wat een Fonds op Naam op precies is, en hoe u de naam (van u of van een ander) langdurig kunt verbinden aan ons werk voor kinderen die dat hard nodig hebben.

Plastic Bricks

Relatiemanager Mariska laat zien dat UNICEF bijzondere projecten heeft, zoals het project in Ivoorkust.Daar worden meerdere problemen aangepakt. Met inzameling van plastic worden bouwstenen voor scholen gemaakt.

Onderwijs en gezondheidszorg

Geneviève vertelt hoe UNICEF aandacht heeft voor onderwijs bij het helpen van kinderen die dat hard nodig hebben. Maar ook voor veiligheid en gezondheidszorg. Zo verspreidde UNICEF wereldwijd vaccins om kinderen te laten inenten.

U heeft het vermogen een groot verschil te maken

Hoe?