Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

Meer weten over nalaten?

Iets terugdoen voor de kansen die we hebben gekregen, kan ook door kansen door te geven. Steeds meer mensen doen dat door UNICEF op te nemen in hun testament. Het is een manier om iets bijzonders na te laten: een kansrijke toekomst voor kinderen.

Lees in onze inspiratiefolder het interview met Monique van de Ven: 'Wij laten na aan kinderen, dat staat vast.' En lees ook het bijzondere in memoriam van Betty en maak kennis met onze relatiemanager nalatenschappen Annemarie. Ook vindt u in de folder een aantal tips. Benieuwd geworden? Vul het formulier hieronder in en dan valt de folder binnenkort bij u op de mat.

Samen bepalen we de toekomst

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Ieder kind verdient de kans om groots te worden. Sterker nog, daar heeft ieder kind recht op. UNICEF is ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie en het is onze opdracht om op te komen voor de rechten van élk kind. Daar zijn we trots op en doen het met overtuiging, volharding en liefde. Uw bijdrage maakt een wereld van verschil.