moeder met kind in Malawi moeder met kind in Malawi

Een UNICEF-lidmaatschap als kraamcadeau

Gefeliciteerd! U heeft een geboorte te vieren en u bent op zoek naar een betekenisvol kraamcadeau.

Heeft u al eens overwogen om andere kinderen te steunen om deze geboorte te vieren? Met een UNICEF-lidmaatschap als kraamcadeau verandert u de levens van kinderen wereldwijd. U kunt al een verschil maken voor 5 euro per maand. 

Voor die 5 euro kunnen zo'n drie kinderen in een noodsituatie toch onderwijs krijgen.

Geef nu een uniek kraamcadeau aan ouders en baby en maak een verschil voor ieder kind. Voor nu en morgen.

Heeft u een lidmaatschap afgesloten, dan ontvangt u een digitaal geboortecertificaat dat u als uniek kraamcadeau kunt meegeven

Ja, ik geef namens dit kind aan alle kinderen

Doneer nu
certificaat kraamcadeau

Wat als de pasgeborene ergens anders geboren was? In slechte omstandigheden, in een gebied waar conflicten heersen of waar grote tekorten zijn.

Er zijn veel kinderen die niet met hun (groot)ouders kunnen lezen of knutselen, omdat ze bezig zijn met overleven. Omdat ze zich zorgen moeten maken over de steeds terugkerende vraag waar de volgende maaltijd vandaan komt. Omdat ze in een gebied leven waar droogte is en geen medische voorzieningen zijn.

Door een lidmaatschap van UNICEF als kraamcadeau te geven, geeft u uw liefde aan de baby door, en draagt u ook bij aan de bescherming en ondersteuning van kinderen die in moeilijke omstandigheden leven.

Samen maken we het verschil. Voor alle kinderen, waar ze zich ook bevinden. Helpt u mee om deze kinderen een betere toekomst te geven?

Ja, ik geef namens dit kind aan alle kinderen

Doneer nu