© UNICEF/UNI409300/Brown

Maak deel uit van UNICEF NextGen

Heb je je ooit afgevraagd wat je kunt doen om de wereld een betere plek te maken voor de volgende generatie? Met UNICEF kun je nu actie ondernemen.

Sluit je aan bij UNICEF NextGen

UNICEF NextGen is een wereldwijd netwerk van de nieuwe generatie filantropen tussen de 21 en 35 jaar die hun vaardigheden, expertise, tijd, netwerken en financiële middelen inzetten om kinderen te steunen. UNICEF NextGen Nederland maakt onderdeel uit van een internationale UNICEF NextGen beweging met meer dan 1000 leden wereldwijd. Samen zetten zij zich in voor het werk van UNICEF en inspireren zij anderen om hetzelfde te doen.  

Visual NextGen

Advocate

Met ondersteuning van UNICEF zet jij deze kennis in om anderen te inspireren en het bewustzijn over kinderrechten wereldwijd vergroten.

Connect

Wij zijn een toegewijde community van jonge, gelijkgestemde filantropen in een divers netwerk en slaan bruggen tussen bedrijven, start-ups, non-profitorganisaties en andere filantropen.

Fundraise

We stellen onszelf een jaarlijks doel voor fondsenwerving, selecteren samen projecten die impact behalen.

Amplify

We ondersteunen het werk van UNICEF en vergroten het bewustzijn over kinderrechten.

Expertise

We gebruiken onze vaardigheden en kennis om innovatieve projecten en nieuwe benaderingen te stimuleren en zo bij te dragen aan concrete verandering.

Portret Timo

Timo Buitenhuis, NextGen Lead:

“De afgelopen drie jaar heb ik nauw samengewerkt met UNICEF Nederland om te spreken op verschillende evenementen en heb ik door mijn filantropische acties meegeholpen aan de bouw van 299 klaslokalen voor kinderen in Ivoorkust. In die tijd ben ik ook geïntroduceerd in het wereldwijde UNICEF NextGen netwerk, waarvoor ik het genoegen had om de jaarlijkse NextGen Summit in Kopenhagen bij te wonen. 

Nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk; ik wil mijn ervaring en visie gebruiken om het netwerk te laten groeien, zodat we samen kunnen komen om van de wereld een betere plek te maken. Dit doen we door gezamenlijke fondsenwervingsacties, terwijl we elkaar inspireren met onze individuele vaardigheden en passies.” 
 

Neem contact met mij op!

Ontmoet NextGen Internationaal

In onderstaande video stellen de NextGen leden zich aan je voor! De video is opgenomen tijdens UNICEF NextGen Global Summit in Kopenhagen in 2023 waar NextGen leden bij elkaar kwamen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. UNICEF Nederland NextGen lead Timo Buitenhuis trapt de video af met zijn motivatie om zich in te zetten voor UNICEF en deelt zijn ervaringen over de ontmoetingen met NextGen leden uit verschillende landen.

Timo doneert zijn eerste jaarsalaris aan UNICEF

In onderstaande video legt Timo uit wat hem motiveerde zijn eerste jaarsalaris aan UNICEF te schenken.

UNICEF NextGen: De toekomst van filantropie

Maak deel uit van UNICEF NextGen

Meer weten over NextGen? Neem contact op met Timo.

Portret Timo

Timo Buitenhuis

NextGen Lead

timo.buitenhuis@unicef.nl