donatiebox en meisje op school donatiebox en meisje op school

Vraag een donatiebox aan

Een donatiebox van UNICEF biedt de ideale mogelijkheid om op een jubileum, verjaardag of andere gebeurtenis geld in te zamelen voor kinderen wereldwijd.

Vraag de donatiebox hieronder gemakkelijk aan.

kinderen poseren bij een basisschool in Uganda

Of je nu een eerbetoon brengt aan een geliefde, een belangrijke mijlpaal viert, zoals een verjaardag of jubileum, of de betrokkenheid van klanten in je bedrijf wilt vergroten - een donatiebox van UNICEF is een bijzonder mooi initiatief waarmee je impact kan maken op het leven van kinderen wereldwijd.

Vraag de donatiebox hieronder kosteloos aan. Via de donatiebox kan er met contant geld gedoneerd worden, maar de box bevat ook een QR-code om geld digitaal over te maken. Samen kunnen we een verschil maken voor kinderen over de hele wereld.

Veel gestelde vragen over de donatiebox

  • Nee, de donatiebox is gratis. Hou er wel rekening mee dat we je na de aanvraag opbellen om te vragen waar je de box voor gaat gebruiken.

  • Dat kan zeker! Maar let goed op: Als je een donatiebox aanvraagt, tellen de inkomsten van die box niet automatisch op bij jouw actie. Wel als je de QR-code van je eigen actiepagina erop plakt. Heb je dus een sponsoractie aangemaakt en wil je een donatieboxt? Stuur dan na het invullen van het donatiebox-aanvraag formulier ook even een mail naar info@unicef.nl dan weet je zeker dat alle donaties op jouw online actie terecht komt.

  • Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen duurt voordat je de donatiebox ontvangt. Uiteraard doen wij ons uiterste best om hem zo snel mogelijk te verzenden. De donatiebox wordt middels pakketpost verzonden.

  • Ja, graag zelfs! Zo gaan we zuinig om met onze spullen en hoeven we geen extra kosten te maken voor het drukken van nieuwe donatieboxen.

  • Plaats de box op een zichtbare plek. Vertel gasten vooraf dat je donaties inzamelt voor UNICEF en geen cadeaus wilt ontvangen

  • Al 75 jaar maakt UNICEF zich samen met overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijven, vrijwilligers en donateurs sterk voor het verbeteren van de toekomstkansen van kinderen over de hele wereld. En met succes: mede dankzij jouw steun gaat 90 procent van alle kinderen naar school, terwijl dat in 1960 nog 48 procent was. Het aantal kinderen dat wordt ingeënt tegen de belangrijkste kinderziektes is gestegen van 20 procent in 1980 naar 83 procent tegenwoordig. Bovendien heeft 89 procent van de wereldbevolking nu toegang tot schoon drinkwater. Voor meer resultaten, zie onze programma's.