Maak samen een familieboom!

Kinderen met verf

Zoekt u een originele activiteit voor de oppasdag van uw kleinkind?

Wat dacht u van een familieboom knutselen? In een paar stappen maakt u met uw kleinkind een originele stamboom van de familie. Oma, opa, mama, papa, kinderen; voor iedereen is er een plekje. Passen tantes en ooms er ook nog bij? Of overgrootouders? Vul hieronder uw gegevens in. Dan sturen wij u de instructie direct toe.

Vraag hier de stap voor stap familieboom-instructie aan

Eigen wortels onderzoeken

Samen kleurplaten inkleuren op opa- of omadag is natuurlijk gezellig. Ter afwisseling hebben we andere creatieve knutselideeën voor u. Een knutselactiviteit als een stamboom van de familie maken, is niet alleen een succes bij kinderen, het is ook nog eens een hele leerzame bezigheid.

Ontdekken waar je vandaan komt, is belangrijk. Kinderen vinden het boeiend om in kaart te brengen wie er allemaal tot de familie behoren. De eigen wortels onderzoeken betekent een hoop plezier hebben samen.

Wat spookte opa vroeger uit? Hoeveel zussen heeft oma? Wat weten we over onze neefjes en nichtjes? Voor het maken van een unieke familieboom, ontvangt u instructies die u kunt downloaden en uitprinten.

Grootmoeder met kleinkind

Varianten

De familieboom die we in de instructie laten zien, wordt gemaakt met vingerverf, maar dat kan ook met potloden, boomschors of stukjes cadeaupapier. Er zijn allerlei varianten mogelijk. Wees zo creatief als u wilt.

Met onze familieboominstructie helpen we u stap voor stap om een geweldige stamboom met uw kleinkind te maken! Doe de familieboom in een lijst en u heeft een kunstwerk voor aan de muur. Of is het een cadeautje voor mama of papa?

Vingerverf

Vraag hierboven de knutselinstructie aan. Dan sturen wij die direct toe.

Veel plezier samen!