grootmoeder met kind

Wat als uw kleinkind elders geboren was?

Zwemdiploma binnen, dan volgt een cadeautje van oma. Lintje bij een sportwedstrijd, dan koopt opa een ijsje. Als grootouder bent u aanwezig bij de belangrijke momenten van uw kleinkind.

Overleven

Maar wat als uw kleinkind ergens anders geboren was? In slechte omstandigheden, in een gebied waar conflicten heersen of waar grote tekorten zijn.

Er zijn veel kinderen die niet met hun grootouders kunnen lezen of knutselen, omdat ze bezig zijn met overleven. Omdat ze zich zorgen moeten maken over de steeds terugkerende vraag waar de volgende maaltijd vandaan komt. Omdat ze in een gebied leven waar droogte is en geen medische voorzieningen zijn.

Steun een kleinkind elders

Deel uw liefde voor uw kleinkind en draag bij aan de ontwikkeling van kleinkinderen wereldwijd. Kinderen die onze steun hard nodig hebben.

Samen maken we het verschil. Voor álle kleinkinderen. Helpt u mee?

 • UNICEF is blij met elke gift en helemaal met mensen die ons voor langere tijd structureel steunen. Want als vaste donateur zegt u toe dat uw bijdrage niet incidenteel, maar structureel is. Hierdoor kan UNICEF investeren in hulp van een blijvend karakter, vooral daar waar hulp het hardst nodig is. Als vaste donateur van UNICEF draagt u bij aan wereldwijde structurele kinderhulp, waardoor we kinderen echt een beter leven kunnen geven. We houden onze leden op de hoogte van de resultaten.

 • Ja heel graag! Uw hulp is hard nodig. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk, een actie starten of steunen.

 • Ja, dat kan zeker. U kunt doneren via gironummer 121. Het IBAN-nummer is NL86 INGB 0000 0001 21. Helaas kunnen we u op deze manier niet bedanken of op de hoogte houden van de impact die u met uw steun maakt. Lees verder.

 • We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9 tot 17 uur via 088 - 444 96 66 (lokaal tarief).
  U kunt ook mailen naar info@unicef.nl
  Meer informatie en het contactformulier vindt u op de contactpagina.

 • Wilt u uw machtiging om financiële redenen stopzetten? Dan wijzen we u er graag op dat u ook alleen kunt geven als het u uitkomt. Als flex-donateur bepaalt elke maand zelf of u wel of niet doneert.

  Besluit u helaas toch om ons werk voor kinderen wereldwijd niet langer te steunen? Bel dan naar 088 444 96 66, zodat we dit snel en eenvoudig voor u in orde kunnen maken.

  We zijn bereikbaar op:
  maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur
  zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur