Elke maand post voor je kind

Dit maakt Wereldwijs met Klaas bijzonder

  • Het is leuk, speels en educatief voor kinderen vanaf groep 3.
  • Je kind krijgt het prachtige Wereldwijs met Klaas-pakket, met daarin een vriendenboekje, wereldkaart en stickervel.
  • Bovendien stuurt Klaas je kind elke maand een uitvouwbare ansichtkaart van een kind uit een ander land, een doe-opdracht en speciale maandstickers. Hiermee kan je kind het vriendenboekje en de wereldkaart aanvullen.
  • Voor € 7,50 per maand ontvangt je kind Wereldwijs met Klaas, en bovendien steun je kinderen wereldwijd!

Waarderingscijfer van 8,6!

Andere ouders waarderen Wereldwijs met Klaas met een 8,6. "Mijn kinderen vinden het heel leuk, het spreekt ze zeer aan," vertelt Iemke. "Het is een fijne en laagdrempelige manier om samen over verschillen in de wereld te praten."

  • Wereldwijs met Klaas is een doorlopend lidmaatschap dat eindigt na wederopzegging. Je kind krijgt twaalf maanden lang post en maakt in die tijd het vriendenboekje en de wereldkaart compleet.

  • Om privacyredenen kunnen we alleen post naar het adres van de donateur sturen. Uiteraard staat het je vrij het pakket door te sturen of aan iemand anders te geven.

  • Je kunt meerdere namen aan ons doorgeven, dan zetten we die namen op de adressering van het pakket. Wil je dat ieder kind zijn eigen pakket krijgt, dan raden wij je aan meerdere abonnementen af te sluiten.

  • Met dit bedrag steun je hulpprogramma's van UNICEF voor kinderen in de hele wereld, en draag je bij aan het maken en toesturen van alle materialen in het Wereldwijs met Klaas-pakket.

Laat jouw kind de wereld ontdekken

Meld je kind aan en het Wereldwijs met Klaas-pakket komt binnen 2-4 weken jullie kant op!

Machtiging tot wederopzegging

Je machtigt UNICEF het maandelijkse bedrag tot wederopzegging van je rekening af te schrijven. Je kind krijgt de eerste 12 maanden post van Klaas. De machtiging is elk moment opzegbaar. Let op: als je binnen 12 maanden opzegt, stopt ook de post voor je kind en zullen het vriendenboekje en de wereldkaart niet compleet zijn.