tst

Overleven in oorlogstijd

Met hoophulp helpen we ze verder

Zij hebben gebrek aan voeding, water, zorg, bescherming en krijgen geen onderwijs. Met jouw steun verandert dat. Doneer vandaag aan UNICEF en help mee om noodhulp én hulp op de lange termijn te geven. Dat is een donatie voor nu én morgen.  

  • Jouw donatie helpt kinderen en gezinnen in hun meest dringende behoeften te voorzien. We zorgen dat kinderen levensreddende voeding, schoon water en medische zorg krijgen. Kinderen die trauma’s hebben opgelopen, helpen we met psychosociale zorg. Maar ook op de lange termijn bieden we hulp, bijvoorbeeld door te helpen bij het herstel van belangrijke voorzieningen als waterinfrastructuren of de reparatie van schoolgebouwen en klaslokalen. Zo zorgen we dat kinderen vandaag én morgen niks tekortkomen. 

  • De giftvoorbeelden zijn een indicatie van wat UNICEF met jouw gedoneerde bedrag kan doen. De hulpgoederen zijn voorbeelden van producten die UNICEF daadwerkelijk aan kinderen wereldwijd verstrekt.

  • Wij streven er altijd naar om zoveel mogelijk van de binnengekomen donaties te besteden aan hulp voor kinderen. Om die reden proberen we noodzakelijke kosten zo laag mogelijk te houden. Van iedere euro ging in 2022 € 0,73 naar kinderen wereldwijd die onze hulp nodig hebben. Ons kostenpercentage was 27 procent.

  • Dat kan natuurlijk. Je kunt doneren via gironummer 121. Het IBAN-nummer is NL86 INGB 0000 0001 21. Helaas kunnen we je op deze manier niet bedanken of op de hoogte houden van de impact die je met jouw steun maakt.