oma met kleinkinderen

Knutsel samen een familieboom!

Vraag hier de stap voor stap familieboom-instructie aan

✓ Leerzame activiteit
✓ Leuk om samen te doen
✓ Laat een kind elders stralen
✓ Leidt tot mooie familieverhalen
✓ Leef u uit met verf, foto’s of wat u maar heeft  

Zoekt u een originele activiteit voor de oppasdag van uw kleinkind? 

Maak dan met uw kleinkind een familieboom! De instructie voor deze originele stamboom van de familie is al meer dan 1500 keer gedownload. U ontvangt de instructie voor de familieboom in uw email of u kunt hem meteen downloaden.

  • We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9 tot 17 uur via 088 - 444 96 66 (lokaal tarief).
    U kunt ook mailen naar info@unicef.nl
    Meer informatie en het contactformulier vindt u op de contactpagina.

  • Al 75 jaar maakt UNICEF zich sterk voor het verbeteren van de toekomstkansen van kinderen over de hele wereld. En met succes. Mede dankzij UNICEF staat wereldwijd 90 procent van alle kinderen ingeschreven bij een school, in 1960 was dit nog maar 48 procent. Het aantal kinderen dat wordt ingeënt tegen de belangrijkste kinderziektes is gestegen van 20 procent in 1980 naar 83 procent nu. Sinds 1990 hebben 2 miljard mensen toegang gekregen tot schoon drinkwater, 89 procent van de wereldbevolking heeft nu toegang tot schoon drinkwater. Voor meer resultaten

hand knutsel

Heb plezier en maak een verschil  

Een familieboom maken is leuk én leerzaam. Voor elk kind is het belangrijk om te weten waar het vandaan komt. Kinderen vinden het boeiend om in kaart te brengen wie er allemaal tot de familie behoren. De eigen wortels onderzoeken betekent een hoop plezier samen. 

Helaas is dat niet voor alle kinderen mogelijk. Wereldwijd zijn veel kinderen bezig met overleven; door conflicten, natuurrampen of tekorten. 

UNICEF helpt deze kinderen zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de vraag waar de volgende maaltijd vandaan komt. Zodat ze water, voeding, onderwijs en medische hulp krijgen. En bescherming. 

Wilt u kinderen wereldwijd helpen met onder andere voeding, water of onderwijs? Dan kunt u bij uw aanvraag een gift doen. Namens de kinderen alvast hartelijk dank!