Laat kinderen stralen tijdens kerststream met Trijntje

Op 24 december om 20.00 uur streamt Het Concertgebouw een swingend kerstconcert van Trijntje Oosterhuis. De grootste kersthits in een nieuw jazzy bigbandjasje: Wonderful Christmastime, It's The Most Wonderful Time Of The Year, Winter Wonderland, Baby, It's Cold Outside, All I Want For Christmas en nog veel meer!

Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek: thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano.

De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland en in Het Concertgebouw, waar ze in een intieme setting met pianist Hans Vroomans de fijne kerstliedjes zong.

Doneren tijdens het concert

Toen haar jubileumconcert met Jazz Orchestra of the Concertgebouw vorig jaar niet door kon gaan, namen ze deze stream op.

Als ambassadeur zet Trijntje zich in voor het werk van UNICEF. Tijdens de stream is er een mogelijkheid om te doneren en de opbrengsten van dit kerstinitiatief gaan naar UNICEF.  

Trijntje kerstconcert stream concertgebouw

Pakje hulp

Door de driedubbele crisis corona, klimaat en conflicten, worden miljoenen kinderen direct geraakt. Hulp aan kinderen is nog nooit zo hard nodig geweest als nu. Dichtbij en ver weg.

Terwijl Trijntje de sterren van de hemel zingt, kunnen we kinderen laten stralen. Help deze kerst een kind in nood en verzend tijdens de gratis stream met één klik op de knop een UNICEF-pakje met levensreddende hulp. 

Bekijk hier de stream

Wil je een UNICEF-pakje versturen én zien hoe het aankomt?

Verzend nu
Winterkleding voor kinderen wintercampagne unicef
Uni307680