Laat kinderen stralen tijdens kerststream met Trijntje

Op 24 december om 20.00 uur streamt Het Concertgebouw een swingend kerstconcert van Trijntje Oosterhuis. De grootste kersthits in een nieuw jazzy bigbandjasje: Wonderful Christmastime, It's The Most Wonderful Time Of The Year, Winter Wonderland, Baby, It's Cold Outside, All I Want For Christmas en nog veel meer!

Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek: thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano.

De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland en in Het Concertgebouw, waar ze in een intieme setting met pianist Hans Vroomans de fijne kerstliedjes zong.

Doneren tijdens het concert

Toen haar jubileumconcert met Jazz Orchestra of the Concertgebouw vorig jaar niet door kon gaan, namen ze deze stream op.

Als ambassadeur zet Trijntje zich in voor het werk van UNICEF. Tijdens de stream is er een mogelijkheid om te doneren en de opbrengsten van dit kerstinitiatief gaan naar UNICEF.  

Trijntje kerstconcert stream concertgebouw

Pakje hulp

Door de driedubbele crisis corona, klimaat en conflicten, worden miljoenen kinderen direct geraakt. Hulp aan kinderen is nog nooit zo hard nodig geweest als nu. Dichtbij en ver weg.

Bekijk hier de stream

Winterkleding voor kinderen wintercampagne unicef
Uni307680